EDC (everyday carry)

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
A mozam jas da ja koristam? Da bide na moe ime?

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Абе немора со Paypal само да можам да купувам. 100% е ова сигурно? Мислам да неможат да ти крадат од картичка и такви ствари?

Неможат да ти крадат. Мада со Paypal е по сигурно.

Ok togas objasni mi gi stepenite. Ke probam so minimalna suma za prv pat :) da bidem siguren deka nemozat :) ne deka ne ti veruvam no sakam da probam.

Klikas buy- add to cart, popolnuvas podatoci, i na kraj biras metod za plakanje, toa e toa. Obavezno navedi ja pravata adresa, i navedi zemja. Preporaclivo e da izberese i shipping so tracking ako pratkata ti znaci nesto, ako ti e za test nemora.

Klikas buy- add to cart, popolnuvas podatoci, i na kraj biras metod za plakanje, toa e toa. Obavezno navedi ja pravata adresa, i navedi zemja. Preporaclivo e da izberese i shipping so tracking ako pratkata ti znaci nesto, ako ti e za test nemora.
Ke probam :) znaci da vadam visa electron a?

Nikakva...Sakam da me uputis i za toa koja karticka da ja zemam posto maloleten sum(a se cuvstvuvam vozrasen). Moite znam deka ne bi mi dozvolile posto im e strav i nim. Nego dali postoi kreditna na koja mozes pari da staes i samo niv da gi koristis? Da nemozes vo minus da ides? I da moze normalno so nea preku net da se kupuva :)

kolku godini imas ? :) ako ne e tajna de :P

Утрово само што ми стигна Leatherman Micra.
Незнам колку среќа сум имал...Го земав за 15$ на старо,малку користено,со free shipping и тоа од Америка...И сега ми заврши голема работа,со него исечив 8-9 пинг-понг топчиња за димна бомба :)
SAM_0108.JPG

16 :p

Утрово само што ми стигна Leatherman Micra.
Незнам колку среќа сум имал...Го земав за 15$ на старо,малку користено,со free shipping и тоа од Америка...И сега ми заврши голема работа,со него исечив 8-9 пинг-понг топчиња за димна бомба :)
Прегледај го приврзокот 92670
Одлична зделка.

Одлична зделка.
Се надевам дека нема да залажам за тие 650-700д...Само што имам проблем со главните ножички,малку се лабави па неможам никако да ги стегнам штрафчињата.

Се надевам дека нема да залажам за тие 650-700д...Само што имам проблем со главните ножички,малку се лабави па неможам никако да ги стегнам штрафчињата.
ако решиш да го продаваш, би сакал да го видам па можебии би ти го купил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom