Натпревар #7 - Тема: Панорама [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

6454
by Anco on Кајгана форум
Признавам: Не е од мене оваа фотка и не ја ставај во конкуренција. Инаку е од комјутер од ќерками,нејзина фотка,имаше и други само панорамски беа 3-4.

Последно уредено:
Дечки, асид си е со женичката, некој друг да го спремеше гласањето? ;)

Дечки, асид си е со женичката, некој друг да го спремеше гласањето? ;)
Па нели и тема отворива за тоа,демек регистрација,ама лага да не е. Каде е темата.(и честитките од членовите)

Па нели и тема отворива за тоа,демек регистрација,ама лага да не е. Каде е темата.(и честитките од членовите)

Не знам за темата ама може сака некои работи сепак да истанат приватни ;)

другари, да прашам дали е некој баг или пак ми е тргната сликата од кандидатура? сега приметив.
знам дека последно место би била, али знам дека ги исполнував стандардите, нели?

другари, да прашам дали е некој баг или пак ми е тргната сликата од кандидатура? сега приметив.
знам дека последно место би била, али знам дека ги исполнував стандардите, нели?
Немам приметено твоја фотографија овде... не гледам ни дека е во отстранети мислења ( да не ја имаш постирано на друга тема??

Немам приметено твоја фотографија овде... не гледам ни дека е во отстранети мислења ( да не ја имаш постирано на друга тема??
хмммммм, одамна беше (за мене одамна е и пред 3 дена) и појма немам.
ај ме мрзи да пребарувам по лични мислења, па ќе ја ставам.
[URL=http://forum.kajgana.com/gallery/photos/6436/] 6436 by kooperativa on Кајгана форум[/URL]

Значи до сега неколку панорами имам фотографирано и то пред 5-6 години и то по должност, така да немам со што да се преставам,, ете ќе ставам една од тие, од 2008 година колку да не изостанам од такмичењето (го запомнив тој шо ја постави темата...)

6458
by Let 3 on Кајгана форум

Ај сега сите на гласање

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom