Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нели и тема отворива за тоа,демек регистрација,ама лага да не е. Каде е темата.(и честитките од членовите)Дечки, асид си е со женичката, некој друг да го спремеше гласањето?![]()
Па нели и тема отворива за тоа,демек регистрација,ама лага да не е. Каде е темата.(и честитките од членовите)
Немам приметено твоја фотографија овде... не гледам ни дека е во отстранети мислења ( да не ја имаш постирано на друга тема??другари, да прашам дали е некој баг или пак ми е тргната сликата од кандидатура? сега приметив.
знам дека последно место би била, али знам дека ги исполнував стандардите, нели?
хмммммм, одамна беше (за мене одамна е и пред 3 дена) и појма немам.Немам приметено твоја фотографија овде... не гледам ни дека е во отстранети мислења ( да не ја имаш постирано на друга тема??
хмммммм, одамна беше (за мене одамна е и пред 3 дена) и појма немам.
ај ме мрзи да пребарувам по лични мислења, па ќе ја ставам.
[URL=http://forum.kajgana.com/gallery/photos/6436/]6436 by kooperativa on Кајгана форум[/URL]
да, али на друга тема била. сепак е моја грешка.Јас ја видов оваа фотка претходно