Нормално е се она што се другите а не си ти. Многу проста и практична дефиниција.
Јас не реков дека хомосексуалноста не е природна. Што има врска тоа со нештото дали е нормално или не е.
Така да на твоето прашање доби многу јасен одговор само што не ти одговара.
И не не подржувам нити геј бракови,посебно не посвојување на деца од геј двојки нити поддржувам било какво друго право или привилегија на основа на нивната ненормалност.
А пошто мојата дефиниција за она што е нормално а што не е ти е најгоре во постот многу јасно може да се заклучи дека јас нив и очигледно не само јас туку и најголем процент од граѓаните не ги сметаат за нормални или нивното однесување за нормално. А по некој здрав разум не се дава дете на ненормален човек посебно не на двојка или група без разлика што вика нивната пропаганда и перење мозок.
Појасно од ова здравје.[DOUBLEPOST=1400197031][/DOUBLEPOST]
Не ме снемува како ветер ама ова ке биди само дежаву. Веке си имаме кажано тоа што требало да си кажеме и не гледам причина да се повторуваме. Нити ти ке ме разубедиш мене во твојата божемна нормалност , нити јас ке те убедам тебе дека си ненормален. Па подобро да ме снема како ветер отколу да се доведеме во ситуација и двата да бидеме банирани
.
А и глупо ми беше од цел твој пост да се задржам само на она за државата па си реков батали.
Ако ?