- Член од
- 17 јануари 2012
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 644
Отприлика колку и трајноста на БоговитеКолку е трајноста од човековите знаења, тоа е општо познато.[DOUBLEPOST=1400186681][/DOUBLEPOST]
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Но само мигови во времето
Отприлика колку и трајноста на БоговитеКолку е трајноста од човековите знаења, тоа е општо познато.[DOUBLEPOST=1400186681][/DOUBLEPOST]
Јо бе, јо...Атеизмот е субјективен став, нели.Јас да сум во право? Немогуќе. И тоа од тебе кажано??? Да не прејде у атеисти?
Затоа што ти така си решил дека мора да биде. Ептен јак аргумент, нема што.Црквата разликува „точно„ од „вистинито„.
Ипси ова не е мој цитат. Не знам што се обидуваш човек?Затоа што ти така си решил дека мора да биде. Ептен јак аргумент, нема што.
Поправено. Грешка ненамернаИпси ова не е мој цитат. Не знам што се обидуваш човек?
Не те прашав за атеизмот. Рече дека објективно сум бил во право. Сеа кажи кај е вистината?Јо бе, јо...Атеизмот е субјективен став, нели.
хе хе...смешки невидениЕ кој ја има де вистината? Јас велам дека никој ја нема.
Имаш право. Смешка си, и тоа голема.хе хе...смешки невидени
Срамота е ова срамота, поготово за човек во години.Е кој ја има де вистината? Јас велам дека никој ја нема.
Срамота е за тебе, се сложувам. И гледам на тебе тој комунизам ептен лошо влијаел. Затоа си ова што си.Срамота е ова срамота, поготово за човек во години.
Ах пусти комунизам, остави длабоки траги....
Комунизмот е политичка теорија, а социјализам е еден вид на општествено уредување.Срамота е ова срамота, поготово за човек во години.
Ах пусти комунизам, остави длабоки траги....
Имаш прашање, повели:Комунизмот е политичка теорија, а социјализам е еден вид на општествено уредување.
Да не сакаше да кажеш нешто друго? И дали си паталец, во врска со цитираново твое мислење?
И што е посрамота, да потценуваш некого или да си ги изкажуваш своите ставови? Ако се срамиш да си ги искажеш ставовите тогаш се срамиш од своето размислување или од самиот себе, затоа ако веќе зачнуваш тема, доискажувај се, не ги кри одговорите во себе.![]()
Ако е многу тешко имам и полесни...хе хеАјде малку потешко прашање до атеистите.
Која е разликата меѓу битието и личноста кај човекот?
Задоволството е мое. Зошто им се потсмеваш на атеистите и го потценуваш атеизмот?Имаш прашање, повели:
Ако е многу тешко имам и полесни...хе хе
Грешка си. Не ги потценува, ги мрази.Задоволството е мое. Зошто им се потсмеваш на атеистите и го потценуваш атеизмот?
И одговорот на твоето прашање е многу прост.![]()