Фото собиранки

Ќе ви кажам следната недела :)
Патем вечерва сум сонувал дека сум сликал ѕвезди, млечниот пат бил екстремно полн со бои, а имало и аурора бореалис... Каква коинциденција! :)

Aurora Borealis To see the aurora borealis in your dream represents renewed energy, vitality, awe, insight and youth. You will experience clarity in some situation or relationship. A positive spiritual experience will fill you with warmth and love. In addition, you will also gain some amazing new wisdom and knowledge. Alternatively, the dream indicates that you know what you need to do, but may be too lazy or too afraid to jump into action.

Stars To see stars in your dream symbolize excellence, success, aspirations or high ideals. You are putting some decision in the hands of fate and luck. Perhaps you are being too "starry eyed" or idealistic. Or the stars may represent a rating system. You are you trying to evaluate a situation or establishment. Alternatively, the stars signify your desire for fame and fortune.

У пизду матер, се е точно! :)

Прицина повеќе да направиме дружба под отворено небо

два фактора се во прашање кај мене (нас), првото е во колку саат би се тргало накај посакуваната локација (после 19ч), а второ ........ немам даска (читај кола) па ако сака некој да не качи тогаш и да размислувам

Јас доаѓам во скопје на 22ри и си одам на 25ти...сакам ама тешко дека во тие два и пол дена што ги имам дека ќе успеам...
Само не се знае ;)

Леле и јас сум за, ама нема да можам (свадба) :(
Наредна собиранка под отворено небо, планирајте ме. Обавезно!

два фактора се во прашање кај мене (нас), првото е во колку саат би се тргало накај посакуваната локација (после 19ч), а второ ........ немам даска (читај кола) па ако сака некој да не качи тогаш и да размислувам

одење после 7, а враќање кога би било? даска мислам дека иам, освен ако не и штракнат на мајка ми пак па да откачи дека е исклучиво нејзино правото на користење ;)

@blue ladybug ти? со превоз си?

одење после 7, а враќање кога би било? даска мислам дека иам, освен ако не и штракнат на мајка ми пак па да откачи дека е исклучиво нејзино правото на користење ;)

@blue ladybug ти? со превоз си?
фала, само да знаеш, НИЕ сме, не сум сам (ја и моја лепша половина). затоа и беше така напишан претходно мојот пост.
we r IN!!!:D

@коцка Искрено, ако се оди многу далеку од Скопје, ноќе, не би возела. Немам толку шоферско искуство на отворен пат. Не би сакала да превземам одговорност за туѓи животи, кога не сум сигурна во себе.

Јас искрено чекам да видам како ќе се изорганизирам со сите обврски па ќе ви кажам, и откако ќе видам каде точно се оди и кога се враќа :)
Со возачко искуство сум најверојатно бетер од бубамарата, 10 год веќе возам една недела годишно хаха али ако не ви смета да се влечкам малку или ако сака некој да вози, супер ;)

Па ако се организираме.....мора да се оди надвор од Скопје поради светлосното загадување.....за да имаме добар погед на небото и метеорите потребно е околината да биде темна.....но поради современиот начин на живот тешко е да се најдат вакви места блиску до урбани средини....според мапата на светлосно загадување најблиско место со релативно мало светлосно загадување е Козјак и Дражилово....со тоа што теоретски Дражилово има помало светосно загадување но колку што знам опколено е со планини и видикот на небото ќе биде ограничен.....исто така има еден манастир после Бањани...мислам дека се вика Св.Илија или Св.Никита (секогаш ги мешам кој е кој) кој исто така е поизолиран , не е даллеку, но сепак видикот кон небото е ограничен од околните ридови....

Козјак може да се иде. Првиот пат ја мислев таму Штип негде е, тоа да ти било тука негде кај нас. Блиску е од Драчево некој 15-20 минути вожња имаше мислам @arakenx @Acid и кој уште беше нека потврди. Брзо се стига местенцето е супер, може да се иде накај 7 и таман ќе фатиме позиција и се. Јас имам кола и место за 2ца.
Пишете кој е за.

Јас искрено чекам да видам како ќе се изорганизирам со сите обврски па ќе ви кажам, и откако ќе видам каде точно се оди и кога се враќа :)
Со возачко искуство сум најверојатно бетер од бубамарата, 10 год веќе возам една недела годишно хаха али ако не ви смета да се влечкам малку или ако сака некој да вози, супер ;)
јас можам да возам, само ако ми се дозволи. сепак, туѓа кола е поголема одговорноста. марфиевите закони тогаш обавезно важат :(

Козјак може да се иде. Првиот пат ја мислев таму Штип негде е, тоа да ти било тука негде кај нас. Блиску е од Драчево некој 15-20 минути вожња имаше мислам @arakenx @Acid и кој уште беше нека потврди. Брзо се стига местенцето е супер, може да се иде накај 7 и таман ќе фатиме позиција и се. Јас имам кола и место за 2ца.
Пишете кој е за.
Од Драчево накај Марков манастир и уште натаму? Патот добар е натаму? Ако е, мислам оти не би имала проблем да возам.

јас можам да возам, само ако ми се дозволи. сепак, туѓа кола е поголема одговорноста. марфиевите закони тогаш обавезно важат :(

Ќе седам до тебе за да те држам под контрола :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom