Што им фали на педерите?
Исти права со стрејт луѓето. 99% од тие што викаш дека се вработени итн. се преправаат дека се стрејт само за да нема реперкуции врз нив од општеството генерално гледано. Законот за антидискриминација не ги штити, ниту пак институциите. Друго да беше се ок ќе можеа парови слободно да шетат на улица држејќи се за рака без некој да ги нападне вербално или физички.
Немаат право на брак и сите бенефиции кои следат со бракот. Немаат право дете да посвојат. Да продолжам да набројувам?
Муабети од типот нека прават што сакат само да не ги гледам не држат вода. Ти можеш со женати да одиш слободно кај сакаш без било што да ти преречат па така и сите останати сакаат.
Какви реперкусии жити се, кога 90% се средна класа,вработени никој не ги брка од работа итн итн
Мене ми имаат мавнато шамар на Битпазар од чиста мира, зашто сум македонец. Во автобуси што ги тепаат, ги тепаат зашто се педери или ?? Со женско
не ми давале да влезам во дискотеки и што значи тоа ???
На плоштад имам видено пред 4-5 год пар хомосексуалци па никој ниту се загледа во нив , а камоли па да ги тепа. Слушам во стара чаршија ги утепаа. Тепачки секогаш имало и ќе има. Кој е исфрустриран ќе си најде причина некој да истепа без разлика дал е хомо или стрејт или црн или бел ...
За брак незнам кои се
бенефициите кога си во брак и кога не си,
те молам кажи ми ги за да ги искористам и јас. Јас знам дека повеќе обврски за мажот, повеќе права за жената
а бенефиции??
За дете ќе чекате прво маж и жена да посвојат па ако остане некое и вас ќе ви дадат.А и зашто да ви дадат, гледаш колку
сте себични, сте имале мајки а детето што ќе го посвоите кој го врти . Мајката Природа е децидна за овие работи и кој е нормалниот тек на работите.
Имаше на интернет некој познат Француски
хомосексуалец кој е
против хомосексуалците да имаат/посвојуваат деца.
Иронија: Педерите неможат да се размножуваат а ги има се повеќе и се повеќе се жалат
, доста со пропагандите, само правите врева како оние против вакцинација. Игрите со зборови оставете им ги на политичарите, и пазате да не ве злоупотребуваат за други нивни цели, водете си љубов место "борби"
.
А
најсмешни се тие што не се хомосексуалци а зборат дека тешко им е на хомосексуалците.