Фан клуб - РК Металург

Нема да си иде Станиќ, останува, Никола ќе си добива повеќе минутажа тоа е сигурно.
Се слагам со муабетите дека не требаше да се донесува друг голман странец.
Пикер истотака ќе доаѓа, нема теорија да се остане само со Марковски кој реално е послаб од Жаре кој следната сезона ќе добива значително поголема минутажа.

http://www.rkmetalurg.mk/lino-chervar-ostanuvam-vo-metalurg/
Вистинска бура предизвика написот во хрватскиот “Јутарни лист“ за наводното заминување на Лино Червар од Металург. Тоа предизвика огромно разочарување кај нашите фанови, кои го преплавија клупскиот сајт со прашања околу веродостојноста на пласираната информација.

Бројните фанови на Металург немаат причина за вознемиреност – Лино Червар останува во Металург.

Но, најдобро е тој самиот да ви го каже тоа: “Се работи за обична шпекулација, изјава извадена од контекст. Природно е јас, како роден Хрват, да чувствувам носталгија по својата татковина, но најавите за моето заминување од Металург се апсолутно неточни. Јас сум среќен овде и веќе го планирам тимот за следната сезона“.

А Вори потпишал, ќе доаѓа во Металург?
Јас сум среќен овде и веќе го планирам тимот за следната сезона
По ова дека останува и го планира тимот значи дека е можно Вори да дојде , сепак би дошол само поради Лино .

По ова дека останува и го планира тимот значи дека е можно Вори да дојде , сепак би дошол само поради Лино .
е како кога за екипа вели вака
Воедно, тренерот на „металурзите“ ги демантираше гласините дека е многу близу до ангажман на Игор Вори од редовите на Пари Сен Жермен.

Ја сфаќам логиката на таа шпекулација, бидејќи Вори долго време играше под мое водство, но во тоа едноставно нема вистина. Не знам од каде се појавила таква информација, ние навистина разговараме со неколку потенцијални нови ракометари, но Вори не е еден од нив“ – дециден е Лино Червар.

Можеби Екипа му ја извадила изјавата од контекст за Вори . :D

бог да чува и да брани, што глупави портали имаме..или доаѓа или не...крај на муабетот..

Абе требаше да си иде, доста му е :)

Го видов денес Атман со точак на кеј, си стаил слушалки од оние големине што цело уво го покриваат и си пичи 30 на саат :)[DOUBLEPOST=1400018051][/DOUBLEPOST]
бог да чува и да брани, што глупави портали имаме..или доаѓа или не...крај на муабетот..
Не доаѓа, Вори си има дебело платен договор со ПСЖ.

Последно уредено:
Зошто бе, откри ни некој дел од тајните? :icon_mrgr:

Зошто бе, откри ни некој дел од тајните? :icon_mrgr:

Работите кои ве нервираат вас, ме нервираат и мене. Плачко, само нешто се жали, жртва изиграва. Толку му беше него, истата приказна ќе биде и сега. Фала му за се, ама редно време е нешто малце да се смени.

РФМ МАФИЈА!!!
Отиде годишната бруто плата на Миркуловски за казна во РФМ, педери сеа што би рекол Васовски ќе игра сварно за кикирики.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom