Алфа ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Хрватската серија Т А Ј Н И наскоро на Алфа телевизија. Главната улога ја толкува нашата глумица Јелена Јованова.​

Што филмчиња ке има вечерва на алфа ?

одам на макс теве тогаш да видам :) вчера пак го даваја онај со метанот шо испаруваше од аљаска....

Пак реприза ли ?! Па го даваа пред месец дена ... Се надевам дека ќе продолжат со Mad Dogs серијата ... беа дури и од Британија побрзи во давање премиерно ... :))

Кличко - Липаи ексклузивно на Алфа од 20:45 часот

Светскиот шампион во тешка категорија Владимир Кличко вечерва во Оберхаузен во меч против Алекс Липаи ќе ги брани титулите во тешка категорија во верзиите на WBA, IBF, WBO и IBO.
тууу како не видов порано бре :facepalm: да гледам ова интересно сигурно било.

Кој тепаше ?

тууу како не видов порано бре :facepalm: да гледам ова интересно сигурно било.

Кој тепаше ?

и јас го фатив дури на крај, али океј си гледав Pulp Fiction на мтв, инаку кличко победи.

Хрватската серија Т А Ј Н И наскоро на Алфа телевизија. Главната улога ја толкува нашата глумица Јелена Јованова.

Планираат ли овие да ја пуштат серијава ?. Ја најавуваа и наеднаш некако изчезна најавата а нема ништо од серијата на Алфа.

Гледав 2 епизоди на интернет супер глуми Јелена Јованова. Содржината на серијата е касика како во многу вакви сапуници.

Би ја гледал по некогаш ако ја даваат на Алфа ради Јелена Јованова,а и ради што е Хрватска.

HD каналот на Max TV, го користат ли како МРТ што има HD вести пример, или слабо. Зошто не пуштат HD и кај близу,телекабел а не само кај максот.

HD каналот на Max TV, го користат ли како МРТ што има HD вести пример, или слабо. Зошто не пуштат HD и кај близу,телекабел а не само кај максот.
HD каналот на Алфа мислам дека е направен од Макс тв ,да имаше официјален HD ќе го имаше и дигитално и кај Близу .

Бар јас мислам дека е направен од Макс тв ,ако грешам кој точно знае нека ме поправи.

Кој ги излажа овие од Алфа дека давање на филмови во продукција на sci fi е добра идеја ?

Сигурен сум дека е финансискиот директор. :rolleyes:

Прееска кај 5-6 часто гледав една емисија за злостораствата во Југославија, за убиствата на подземјето за Аркан, Легија, дали може некаде да ја најдам таа емисија, неможев да ја догледам на работа оти мораше да си одам и ја пропуштив.

Некој? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom