Online купување

• Креатор на темата Креатор на темата [-_-]
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Да препорачате некои страни за online купување.
ја само амц ја знам.
-----------------
amc.com.mk

-----------------

Јас имам одлично искуство со PC Market-от на Anhoch :)
За 1 минута од нарачката ми се јавија, ја донесоа за помалку од 1 саат. Платив по достава, фискална сметка, гаранција - се културно.

Сеа ми текна уште едно...
najeftino.mk
Ефтино или не, се има. И за компјутери и за домаќинство. Као pazar3 е само не користени :).
И да не го заборавиме Нико.
niko.com.mk

Последно уредено:
Досега сум имал искуство со www.anhoch.com/pcmarket и тоа многу позитивно, платено онлајн за 3 саати ми ги носат нарачките имам 5-6 нарачки до сега.
www.neptun.com.mk примаат нарачки онлајн ама спори се како судбина, се чека 24 до 48 часа за испорака, подобро е директно кај нив во продавница да отидеш одколку да ги чекаш да дојдат.

Нико, Амц, Риверсофт, Сетек мислам дека не прават нарачки онлајн.

АМЦ прави, ама колку се успешни којзнае.
А дали доколку нарачаш компјутер, лаптоп, телевизор или било што од Анхоч го носат дома?

А дали доколку нарачаш компјутер, лаптоп, телевизор или било што од Анхоч го носат дома?
Носат до дома било што, но ако има уредот екран подобро е да се провери во продавница да не има мртви пиксели.

Анхоч пратките ги испорачуваат преку GLS Глобко, може што биле да нарачаш за 1 ден стига ако не си од Скопје.
Најдобра ИТ продавница во Македонија се нема што да се мислиш.

За фб страната,а и веб страната ваљда напишана од тебе со еден куп грешки и непреведени зборови.и успут стај си контакт од мејл а не линк од фб.

За фб страната,а и веб страната ваљда напишана од тебе со еден куп грешки и непреведени зборови.и успут стај си контакт од мејл а не линк од фб.
Епа тоа е, во 2 дена се ми е праено и фала, ќе имам во предвид :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom