W
Werther
Гостин
Ќе видиме за ова.Кога би биле само малку подоветни би сфатиле дека сите овие злочини не се во полза на албанскиот национален интерес.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видиме за ова.Кога би биле само малку подоветни би сфатиле дека сите овие злочини не се во полза на албанскиот национален интерес.
Нели јас кажав дека ти се знаеш?Кога би биле само малку подоветни би сфатиле дека сите овие злочини не се во полза на албанскиот национален интерес.
Имавме еден премиер порано, додека копавте ровови на Шар за да барате права, тој викаше нема гајле тоа се диви копачи на злато.Мислам дека дури и тој не беше наивен сепак знаеше, но очигледно и тој ви помагал.Искрено не ве разбирам, они покажуваат мапа на општини каде имаат кандидати, вие ваму гледате пропаганда....ако не е параноја не знам што е....
А тебе, сиромав, овие работи на заебанција ти личече......Дури во Штип? Улица Косовска? 2+2=5
А тебе, сиромав, овие работи на заебанција ти личече...
Греота, но сепак, потврда на она што го реков другде: - Све дур нему лично нешто не му се деси, нашиот човек нема да реагира.
Не си пишал заебанција до сега на сметка на Смилковско, во таа тема? Што чекаш?
Се прашувам, дали кога тебе или на некој твој ќе дојде на ред, ќе го задржиш комичниот настап?
Па кажи си бре ти дека си бил комедијант. Не сум знаел, но одсега ќе знам. Јас сакам добра шега и не ми пречат твоите шали на темата за Украина, но не сум знаел дека сакаш и на вакви теми да се шегуваш.
Ќе се дружиме![]()
Шегобиец, можеби за тебе фактите се параноја. Не ме ни чуди, во контекст на тоа што го лупаш на темата за Украина.Мене не ми е смешна маката на никој, освен твојата - психолошка мака. Твоево е или некоја кампања или клиничка параноја.
Значи тоа било бе. Тинејџер сака да се покаже пред жените и убива деца за Велигден, пали цркви и пишува Смрт за Каури, или ги каменува со све верници во нив и да не набројувам. Сакаш да ми кажеш дека секоја недела по неколку неалбанчиња јадат ќутек затоа што некој тинејџер со Ауди сака да се покаже пред жените? Или црквата во Мала Речица се сквернави толку често затоа што некој кој добил Ауди сака да се покаже пред жените?Треба да разбереш, и во богата и во сиромашна држава машкиот тинејџер сака да се покаже пред жените. Разликата е што во богатата, татко ти ќе ти купи ново Ауди, ќе го развозиш и после ќе го пазиш да не ти го гребнат. Во сиромашна држава, нема таков луксуз. Единствено како да се истакнеш е со тепачки и маалски футбал. Да се крене стандардот на народот, 80 посто од тепачките ќе ги снема.
Имам повеќе пати предложено решенија. Не се пишува во еден пост. Можеш да ги најдеш по форумов.Кукаш овде без да предложиш решение. Што е решение за тебе? Кристал нахт, војна, поделба на Македонија? Објасни.
Види, ти можеш до утре да бираш зборови, како сапуница, параноја, тинејџерски испади или што и да е, а сепак нападите ќе си продолжат. Немам јас проблем со тоа како некој, ко тебе, ќе ги именува.@Beric Dondarrion
Се уфрлив во тема, онака, да ти ја нарушам сапуницата, што неуморно ја презентираш овде.
За жал тие проблеми кои ги спомна не се никаква замена, туку егзистираат напоредно со проблемите од темава.Знаеме дека префрлање на топката за сите проблеми на Македонецот (невработеност, сиромаштија, трајно иселување, корупција, бугарски пасоши) е твој оддел и специјалност. Продолжи.
Се преземаат мерки за расчистување на случајот.