Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Нека им е честито на нашата Академија и нека се множат! Постарите нивни колеги нека учат малце. Браво.:cuc:

Оф-топик: Поубаво ми е вака отколку да изгубам титула како Ливерпул денес, би си направил харикири.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Донев рачунај ко да си добил лајк за сликиве :D

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Колку мизерно изгледа вчерашниот X од моментален аспект :facepalm:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Демек нејќе да става веќе лајкови :icon_lol:

Едно огромно браво за младиве :cuc:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не знам за вас, али мене некако неубо ми дое гледајќи го Суарез како цмиздри на крајот. Ако веќе не сме ние, тогаш можеше да се Ливерпул. Заслужи Жерард, а богами и Суарез, после ваква сезона. Ама јбг!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Не знам за вас, али мене некако неубо ми дое гледајќи го Суарез како цмиздри на крајот. Ако веќе не сме ние, тогаш можеше да се Ливерпул. Заслужи Жерард, а богами и Суарез, после ваква сезона. Ама јбг!
Можеше, ама не им било пишано ете...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе има време ! Сега Сити ќе ги изгубат двете ![DOUBLEPOST=1399326141][/DOUBLEPOST]Или еве барем едната ќе ја изгубат другата нерешено, Ливерпул накурчени ќе ја изгубат и последната и така.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
А бе има време ! Сега Сити ќе ги изгубат двете ![DOUBLEPOST=1399326141][/DOUBLEPOST]Или еве барем едната ќе ја изгубат другата нерешено, Ливерпул накурчени ќе ја изгубат и последната и така.
Време за нас? :ROFLMAO:Замисли ние станеме шампиони. :vozbud:Хихи!

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Абе, нерешено со Вила играат, губат во последно коло и Сити и Ливерпул и ние...го испушуваме од испаднатите Кардиф. :pos:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Веќе се ближи крај на сезоната и би требало секој од вас веќе да има слика во главата за тоа кој беше најдобар поединец во тимот за оваа сезона. Играч на сезоната за мене е Азпиликуета. Уште кога дојде во Челзи со тек на време ми стана еден од најомилените играчи. На почетокот на сезоната ми беше многу криво што седеше на клупа, но подоцна си стана стандарден :cool:. Би му дал оцена 9.5/10. Едно од подобрите засилувања последниве сезони, нека продолжи така. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom