Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Остај тоа... боли без опрема, особено од блиску =))
pa dali zane nekoj koga ke donesat oprema??
Остај тоа... боли без опрема, особено од блиску =))
Eј ај некоја да ми предложи добра фризерка.
Хахах е добро де да сменимо тема дур чекамо да донесат униформи. Оф знам кј е тоа ама ми се имаат жалено од него.[zEUs];2920537 напиша:
Зборимо мие овде за пеинт бал, а тебе ти текнало за фризер
Инаку... не сум ја ,,некоја,, но се шишам на женски фризер... имам подолга коса, а и доста сум задоволен.
У ,,екслузив,, (таке изгледа се викаше) .Помеѓу Јарма и Амнезија.
знаеш за кое зборим?
ама реклама праем хаха
Леле кажете ми кој се шиша таму, не сакам да ме утнат. Цена колку е? И кај беше Блок 70, никоаш не ги научив блокојте?Дијас - Блок70![]()
Kој се шиша таму... па штознам, има доста што идат, а и ја годинава таму се шишам дека онака подолга коса имам и ако идем на бербер ќе ме заебе =)Леле кажете ми кој се шиша таму, не сакам да ме утнат. Цена колку е? И кај беше Блок 70, никоаш не ги научив блокојте?
У никој случај не ти препоручуем ова. И ја сум од блок-70 и кажуем искрено немој. Еднаш се имам заебано, поарно иди у Илинден на бербер одколку кај оваја.Дијас - Блок70![]()
Немој не ме радујИначе да се вратимо на Пеинтбол-от дознав дека вчера Бифе набавил опреми. Значи сега се опремени фулл
Морам да удрим реклама, фризерницата Latino е вашиот најдобар изборEј ај некоја да ми предложи добра фризерка.
Јас се извинувам што сум досадна, ама да си прашам. Од кај знаеш дека е добра? Знаеш некои цури што се шишаат таму? Цена за шишање?Морам да удрим реклама, фризерницата Latino е вашиот најдобар избор
Фризерницата се наоѓа по лева страна на улицата што е одма лево од општина, а води према Клинички центар(кај што е големата табла од клинички на тој влез)
Мислим дека добро објаснив![]()
Више се знае дека членојте на оваја група, први разбираа што се дешава ново у Тетово.
Конечно Тетовчани ќе има кај да има после 1 саат, наместо да легна дома по гаќе:
Конечно утре, петок, 18.09.2009 се отвора новата сезона на ноќниот клуб Бугати. Специјални гости на отворањето Деј Офф.
Овој Гавро не е нормален дефинитивно.![]()
У субота женете имаа предност.
Специјална бомбастична журка со Гавро.
Жените го сакаат Гавро - Бисерите го сакаат Пепе.
Акција 3 плаќаш - само 1 добијаш за мартини, ликери, коктели... и свите женски пиења
Мушки стриптиз ... ?
Поканети се само најубаајте тетовски жене.
Мужите можа да гледаа - несмаа да паркаа.
Субота у Пунто Верде.
ПС: Донесите чадор од дома - ќе биде влаЖно![]()
Овој Гавро не е нормален дефинитивно.
Амнезија го возраќа ударот, видоа Сити им зема муштериите со Тони Фен и Марко Дткалистика па овие ќе донесат нешто многу поквалитетно од тоа =)![]()
Ламбе у Амнезија
цeна: 100 den
Почеток: сабота, 19 September 2009 во 22:00
Крај: недела, 20 September 2009 во 01:00