SEO - Search Engine Optimization

• Креатор на темата Креатор на темата ton4i123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јуни 2011
Мислења
67
Поени од реакции
3
Аку се разбират некој од SEO или имат нешо искуство нека споделит овде :)

Што те инетерсира во врска со SEO :)
Билдање на линкови?
Onpage SEO?
Scrape линкови?

Кажи шо ти треба поточно и ќе договориме цена ;)

Ми требит помош со веб странава шо ја почнав. Имам напраено на webs.com е сеа уште SEO ми фалит, уствари шо требит да напрам на веб странава во keywords за да имам поголем број на посети единствено шо знам за SEO е то шо е поврзано со keywords xD.

Ми требит помош со веб странава шо ја почнав. Имам напраено на webs.com е сеа уште SEO ми фалит, уствари шо требит да напрам на веб странава во keywords за да имам поголем број на посети единствено шо знам за SEO е то шо е поврзано со keywords xD.

За СЕО е најбитно да започнеш да пишуваш барем малку литературно ... пример, никој на гугл нема да бара клучен збор требит, туку треба.

Ок ај и јас да прашам нешто. Ми треба совет од луѓе што се разбираат во ова поле. Скоро година дена имам сајт за здрава храна (не дека ме интересира ниче то али чисто за заработка ми е :) ). Пробував многу варијанти да го подобрам СЕО то и реално е ок но не доволно. Имам адсенс реклами на сајтот но заработката во однос на останатите ми е ужас. Правам некои си грубо 10/15 € во просек месечно. Постови ставам на секои 2/3 дена и главно го користам ФБ за промоција. Чат пст постирам на G+ и Twitter. Ако некој има да ми даде совет или предлог би ценел бајаги. Фала.
Sent from my Nokia Lumia 1020 using Tapatalk on Windows Phone 8.1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom