Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПовелиАј кажете ми сигурен сајт за да платам за код за самсунг галакси с3 мини,заклучен е на романски orange.
99.9%[DOUBLEPOST=1398587019][/DOUBLEPOST]Сигурен ли е овој сајт?
Испроба ли?Сигурен ли е овој сајт?
99.9%[DOUBLEPOST=1398587019][/DOUBLEPOST]
Испроба ли?
Ноте 3 земен од вип ми работи само на вип сим картица,летово идам за Лондон и сакам да користам нивна цим картичка.Решение?
Одкако ќе го пишам кодот ќе работи на сите мрежи тоа ништо нема да му штети на телефонот,од каде на нет можам да го купам?Ќе си платиш и ќе си го декодираш.На интернет за N9005 е 15 евра,за неколку саати ќе добиеш код.
Одкако ќе го пишам кодот ќе работи на сите мрежи тоа ништо нема да му штети на телефонот,од каде на нет можам да го купам?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Јас до сега немам сретнато кодиран Ноте 3 од вип. Провери си убаво со сим картичка од друг оператор дали ти бара сим анлок код.Ноте 3 земен од вип ми работи само на вип сим картица,летово идам за Лондон и сакам да користам нивна цим картичка.Решение?
Поздрав.
Вака, се работи за Iphone 4s проблемот е он пред 3,4 дена неможам да го вклучам Wifi-то. Константно функцијата ми е на оф.
Ги пробав они основни методи со вклучување - исклучување, рестартирање на мрежата ама не успеа.
Однапред благодарам за помошта.
Значи мора глоба.Хардверски дефект.
Носи во сервис.
Значи мора глоба.
Станува збор за телефон на еден другар, чепкавме заедно на телефонот и ништо не направивме. Вчера ми кажа дека го однел во сервис за да информира за кварот и му рекле дека оправка чини 3000.
Па викам ај тука да се информирам прво зошто многу не им верувам на сервисерите (општо), прво се информирам по локалните форуми па после донесувам одлука.
Интересно ми беше што офф копчето е фискирано да имаше некој дефект со антената (пр) ќе има послаб прием и сл.
Ама добро сепак фала.
Значи мора глоба.
Станува збор за телефон на еден другар, чепкавме заедно на телефонот и ништо не направивме. Вчера ми кажа дека го однел во сервис за да информира за кварот и му рекле дека оправка чини 3000.
Па викам ај тука да се информирам прво зошто многу не им верувам на сервисерите (општо), прво се информирам по локалните форуми па после донесувам одлука.
Интересно ми беше што офф копчето е фискирано да имаше некој дефект со антената (пр) ќе има послаб прием и сл.
Ама добро сепак фала.