Ај вака да ти објаснам пошто си досаден веќе.
Како прво утакмици на МЗТ каде што ФА се и под просек ги величаш како да се случува нешто невидено, а сега овде ми кажуваш муабети за мали деца.
1. Фанови на Металург што ги познавам ми кажуваат како атмосферата била одлична ти какаш, ама ако од инат. И да си од Охрид се глеа дека си студентче у Скопје со станче во Аеродром па ти ја испрале главата.
2. Просечна кореографија? 4 метри висока парола, и 3 логоа до сега изработени не сум видел во Македонија. Парола поголема од 3 метри не сум видел исто така, аха да освен нашите од 2,3 и 4. Си држиме стандарди баце.
3. Навивачи 2 блока? Тие 2 блока на едно седиште држеа по 5 навивачи удри математика колку Комити меѓу кои и јас имав 4 карти од обична публика земено за да ги дадам на Комити. Само тука израчунај колку имаше.
4. Од навивањето ни јас не бев задоволен но сите други беа, уште ушиве ми зујат од свирежите и пеењето, ама ти иди со главата во ѕид не е проблем.
И да, колку и да звучи нарцисоидно, за Македонијава сме и ќе бидеме барем уште некој период број 1. Единствени групи што парираат се Чкембари и ФА. ЦПБ се отпишани веќе. На ФА им се удри од глава тоа што се дига, на крај паднаа ниско, многу ниско. И со кој да се мериме? Па во моментов не сме добри, најдобри сме. Сакал ти да признаеш или не.
Кога вашата управа ќе отвори врати тогаш ќе се видиме. До тогаш ќе се правиш јак. Се гледа каква едукација имаш што се ситиш на 2 лига. Вас у 2 лига ве немаше, и не е битно 2 или 6та лига. Клубот е тој и во прва и во втора и во која сакаш лига. Ама, ти очигледно за партијата идеш.
Prvoto boldirano, lazes, najdi kaj sum pisal takov komentar.
Pod 1. Da oD ohrid sum i imam stance u Aerodrom
pod 2. Kako be ne si videl parola podolga od 3 metri ?

Pa cpb sto gi pisa kako odpisani na derbi natprevarite vo boris vadea i po 5-6 metri paroli. Koregraofii isto taka i cpb i Fa vadea kade kade pogolemi od ovaa denes.
3. Zmaevi ste po 5 navivaci na stolce, iskreno mislev 4 bloka deka ke imate za vakva utakmica, ne samo 2.
4.Da i jas go pofalivv svirenjeto i peenjeto na cela sala vo vtoro poluvreme, pravi razlika od vas, komiti i simpatizerite na vardar.
I za kraj, mi potencirate kao demek neutralen, i da neutralen sum, samo ova denes ne e nesto nevideno za pagjanje vo sokovi. Prosecno izdanie za utakmica od vakov vid(derbi,odlucuvacka, revans i itn)
Atmosverata vo salata bese odlicna vtoro poluvreme, no toa ne e zasluga na komiti, tuku na cela sala. I imase povekje momenti kade sto komiti peat pesna, a cela sala sviri i ne se slusaat nisto komiti sto peat.
I neli bese zabraneto mikrofon za navivacite od EHf ?[DOUBLEPOST=1398553983][/DOUBLEPOST]
Не беше така во сала, јас ти гарантирам иако нормално не се споредува со второ полувреме...
На фудбал беше доста јако денес, штета што слабо вадиме клипови

Однавивавме два меча едно по друго, и двете во јако темпо, со пауза од само саат време меѓу мечевите. Тоа е веќе нешто
Znaes i sam zosto denes bilo dobro na fudbal, so poveke lugje, za da zemat karti za rakomet. Inace pofalbi za toa sto navivavte 2 utakmici edna po druga.