Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
За женски невини над 21 е добро, зашто би била повеќе ценета и може да практикува секс на прва прачна ноќ!
А машки што се невини над 21 или до 21 или сеедно на таа возраст, не знам што да кажам освен дека треба да кернат нешто под итно! Пошто таа состојба би резултирала со лоши манифестации во секојдневниот живот како за себе така и за другите, плус лош пример дава на машката природа! Значи , керање е наука и тоа е така, нема контра риплика.. А би ми било мило да сум и прв на некоја што има зрели години, а не се давала претходно со некои бесцелници како што прават процентуално девојкиве денес.. ШТЕТА не сум невин да би било тоа обратно пропорционално, некоја мене да ме скине. А уз опција секогаш иде и тој филм да се направи за да се добие свето парче женско, што ја надоврзува тезата дека сексот е наука! :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Немам ништо против нив. А во врска дали би била, многу зависи од личноста.

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Интересно..
Оние на 15 - 16 години што имаат сексуални односи ги осудуваме, исто како што се осудуваат и оние што немале секс у до 21- преку сила 22 па и 23 години...
Зошто? Зар поентата е човек да легне со некого и да има секс само за да не го исмеваат зошто немал до одреден број на години или?
Според мене... човек треба да стапи во сексуални односи само и кога само е подготвен.. Друга причина не постои.. И тоа со личност за која смета дека е вистинската со која треба да го направат тоа. Јас размислувам на овој начин а постојат личности кои ми се чудаат на ова мислење и ми возвракале со одговор: Ти си изгледа заостаната во 20 век штом размислуваш вака, ма ке идам да се испукам со некого за една вечер и подоцна немам гајле. И вакви одговори сум добивала од познанички со кои сум го имала овој разговор. Ке имам сексуален однос со мојот партнер само и кога само јас ке бидам подготвена. Засега на мои години сум девица и не се срамам да го кажам тоа. Благодарение на тоа мојот партнер заради тоа ме почитува и сака повеке.. И ме чека кога ке бидам подготвена. Не сакам да имам односи со некого колку да кажам утре дека не сум девица. Сакам да се чувствувам подготвена. И смирена, и опуштена тој период.

Што мислам за невините дечки? И девојките?
Воопшто не размислувам за другите, нека....Секој си знае за себе, можеби постои јака причина зошто досега немале сексуален однос.. Можеби некое воспаление, инфекција или некоја сосема причина заради која не го сторил/а тоа?
А и сите што се прават ебачишта гарантирам дека цицка не виделе у живот ама ако.. нека судат ако немат попаметна работа у живот :icon_lol:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Е добро де, си се чуваат за брак... :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Бобче ти како стоиш на ова поле а? :D
Зошто да стојам, може и да седам, може и да лежам... ;):)

Што се однесува на тоа поле не би сакал да ја споделувам мојата приватност со друг и да се фалам..... само во однос на темата..... таквите луѓе може си се чуваат за до брак, тоа си е нивно и не значи дека се поразлични нешто од нас останатите.... :)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Што се однесува на тоа поле не би сакал да ја споделувам мојата приватност со друг и да се фалам..... само во однос на темата..... таквите луѓе може си се чуваат за до брак, тоа си е нивно и не значи дека се поразлични нешто од нас останатите.... :)
Е па ете, лугето сакаат да осудуваат.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703

Со ова веќе се фалиш Бобе....:D

Член од
11 декември 2013
Мислења
1.404
Поени од реакции
3.314
Sekoja cest za sekoja devojka koja e seuste nevina na 21+, ne radi toa sto nemoze da ima seks, tuku radi toa sto ima obraz, kultura i sopstvena pocit i ne legnuva se bilo koj samo za da se "skine".
Iskreno nie maskite sakame povekje da ni davaat i da se rokaat devojkite, no od druga strana cenime nekoja koja e od tie pogore sto gi nabrojav.
I sonuvame za takva devojka.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Sekoja cest za sekoja devojka koja e seuste nevina na 21+, ne radi toa sto nemoze da ima seks, tuku radi toa sto ima obraz, kultura i sopstvena pocit i ne legnuva se bilo koj samo za da se "skine".
Iskreno nie maskite sakame povekje da ni davaat i da se rokaat devojkite, no od druga strana cenime nekoja koja e od tie pogore sto gi nabrojav.
Не знам баш.... Јас лично не сакам девица, не верувам ни дека повеќето сакаат.... Не знам барем ако збориме за машките на мои години (25).

Член од
11 декември 2013
Мислења
1.404
Поени од реакции
3.314
Не знам баш.... Јас лично не сакам девица, не верувам ни дека повеќето сакаат.... Не знам барем ако збориме за машките на мои години (25).
I jas nesakam devica, ako nemislam nesto seriozno so taa devojka.. Za seks sekako deka ne mi treba devica, malce zaebancii i odjebuvanje i pravis :D
A drugo e ako sakas da ti bide devojka, zena i itn :D

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
I jas nesakam devica, ako nemislam nesto seriozno so taa devojka.. Za seks sekako deka ne mi treba devica, malce zaebancii i odjebuvanje i pravis :D
A drugo e ako sakas da ti bide devojka, zena i itn :D
Не мислиш дека ќе има желба да проба со други и ќе те изневери?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И после жените не знаеле што сакаат.
Не мислиш дека ќе има желба да проба со други и ќе те изневери?
Зошто мислиш така? Има и мажи и жени кои имале повеќе партнери, па повторно имаат “желба да пробаат со други“ и изневеруваат. Тоа нема врска со бројот на партнери, туку со карактерот на личноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom