Скрос точно!!!Пискачо вас прв ќе ве издајт,така да си знајте !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скрос точно!!!Пискачо вас прв ќе ве издајт,така да си знајте !![]()
Гледам Чкембари се бунат нешто за личните карти јас напишав дека ќе немат муда џандариве а зошто проста логика Комити идат минимум 1200-1500 Чкембари 350-500 овие барат лични карти двете групи не влеват на стадион надвор бидејќи не сме како Хрватите ќе си мавате камења ќе рушите како што беше Вардар - Стеауа а тоа што тогаш една група сега две лудило башка ако пак бевте со воз а вака ќе ве пуштат на двете групи без лични карти мирна им глава.Тоа дека ги немат нашите индентите си правиме бајрам на мозокот тие имат се од Крим техинка слика од секој навивач поединечно со име презиме кој каде живее која утакмица бил каде правил инцидент оти со кој се дружи која подгрупа е значи буквално се имат само што сакат сега да ги земат по легален пат демек ти си приложил лична карта па по законски пат тие ја направиле бидејќо сега е нелегална листата со податоци за ти потоа да немаш дупки у закон да се извлчеш на суд.Ќе немат муда да терат лични карти.
Nekoi momenti od incidentot vnatre iako ne e celiot incident (pocetokot go nema, sega ili namerno izbrisan ili kasno pocnal). Se gleda deka huliganite od fa imaat cist teren da stignat do niv, osven nivnite igraci, i starcive sto cuvaa od obezbeduvanjeto, imase 3-4 policajci, a recisi celiot "huliganski" () kop ne mozea kordonot da go probijat, cudno neli ?
imaat vasite brakja eden zbor, dzbe siroke ramena kad su muda malena![]()
Ауф Коњаник од тебе баш ова не го очекував тој коментар.Мометанлно Ајдуци се во криза дебела која трае 3 години причините не ги кажувам на форумот затоа што не си е за кажување само се знае репресија кај сите групи кај нас дојде поодамна секоја утакмица не сминат Крим техника закачки ситни со полицијата секоја утакмица плус други начини кои реков не се за форум во криза се и групи како Фирма Црвени Ѓаволи БББ па и од твојата група тргни.А иначе и вакви мизерни во навивање ги измочавме Пирати многу очекував од нив беа 50 души сите беа добра екипа 20 + али не навиваа ич само тапан и кога ние напагавме чат пат укање и толку.Еднаш извика а Дарко Станиќ ние после Станиќ наркоман ги сечевме у поим башка малце се зезавме со нив после утакмица останавме и ние да им расипаме славјето извикување палтени курви шо и се имаше и други закачки се додека први они не излезат од сала за инат на џандарите кои сакаа ние да излеземе први.Иначе Лебари 3 пати подобро навиваа од овие али тоа е сега треба според договор и ние 1 бус у Автокоманда па ќе видиме како ќе е таму освен ако не испаднат педериСосема сум заборавил на утакмицава, како некој глуп сум пуштил гледам Зомимак-Металург и смешкине од групи Ајдуци и Пирати![]()
Мочко ај не коментири кога не знаеш не сме сите како вас постоите само за скопските екипчиња и да одите да се качувате на шипка на Југ.П.С. многу ми е драго што си го имате со Комити против нассекоја утакмица не сминат Крим техника закачки ситни со полицијата
Правда за ајдуци од големата репресија на АЦАБ![]()
Мочко ај не коментири кога не знаеш не сме сите како вас постоите само за скопските екипчиња и да одите да се качувате на шипка на Југ.П.С. многу ми е драго што си го имате со Комити против нас.
Мочко ај не коментири кога не знаеш не сме сите како вас постоите само за скопските екипчиња и да одите да се качувате на шипка на Југ.П.С. многу ми е драго што си го имате со Комити против нас.
Нема потреба да говорам за вас веќе да се расправам со едно мало дете али за тоа со Крим техника и камерата точно не е за верување али пити си ги дечките шо беа од Чкембари како дел од управата на РК Пелистер на РК Струмица - РК Пелистер ќе ти кажат дека ние бевме 50 души од споротива камера снима цело време во салата а ние про камера немаме така да потоа смешно а трагично на 50 души публика со Кожув ние бојкот навивачи гостински нема крим си снима цело време еве наредната ти го сликам типацот како не снима и ти ја праќам сликата у приватна порака тогаш можеби ќе веруваш.значи во ред ти беше цел пост шо го напиша погоре освен то со снимањето,личи како да е пишано од детенце шо е осмо оделение... ве снимале од крим? срамота е то да го кажиш... незнам шо се изреволтира толку за вака да напаѓаш? мислам дека немаш репутација да ги напаѓаш Чкембари. поздрав
Ако е за тоа океј јас се избагирав инаку во Струмица снимат од оваа сезона до лани никаде ги немаше а да не сум приметил нема шанси бидејќи те пречекуват на влезот од салата а и ни стојат над глава позади семафорот у салата кој бил во Струмица знае а полани само во Охрид кога гостувавме и лани со Вардар и Металург ги имаше другарчињата.Инаку не е во сите сали освен во Охрид кога гостувавме на другите утакмици кај гостувавме не снимат а и плус имам разговарно со дечки од многу групи кај нив викат дека не ги снимат можеби и они не приметиле али треба ептен да си глуп да не ги приметиш.Иначе не дете од 8 одд ако на тоа се мислело дете од детска градинка излегов али на секој му се случил да испадне најголем идиот еве и јас испаднав тотален идиот али тоа е што да се прави нервозна глава не мисли .Друже дечкиве од чкембари сакаат да ти укажат дека е смешно тоа што го пиша пошто сите утакмици се снимаат од крим техника веќе долги години, само изгледа дека ти сега си приметил.
Ако е за тоа океј јас се избагирав инаку во Струмица снимат од оваа сезона до лани никаде ги немаше а да не сум приметил нема шанси бидејќи те пречекуват на влезот од салата а и ни стојат над глава позади семафорот у салата кој бил во Струмица знае а полани само во Охрид кога гостувавме и лани со Вардар и Металург ги имаше другарчињата.Инаку не е во сите сали освен во Охрид кога гостувавме на другите утакмици кај гостувавме не снимат а и плус имам разговарно со дечки од многу групи кај нив викат дека не ги снимат можеби и они не приметиле али треба ептен да си глуп да не ги приметиш.Иначе не дете од 8 одд ако на тоа се мислело дете од детска градинка излегов али на секој му се случил да испадне најголем идиот еве и јас испаднав тотален идиот али тоа е што да се прави нервозна глава не мисли .![]()
Друже дечкиве од чкембари сакаат да ти укажат дека е смешно тоа што го пиша пошто сите утакмици се снимаат од крим техника веќе долги години, само изгледа дека ти сега си приметил.
НЕ се секирај сам ке дојде време сам ке пишуваш за Албанците, таму од Битола продаваш памет и се правиш јак као демек вам не може никој ништо добар си за тастатура дете добар си п.с битолчани кога идат во Скопје за студии најголеми пички стануваат, имав двајца такви на факултет како тебе ама после 2 недели стана најголеми подржувачи за соживот, среќа имаш што живееш во место каде корзава ви е 2км и мнозинствто се познавате. Седи таму во Битоли толку ти се границите толку знаеш.Батушка ние утре бакли ке палиме,и бајрак имаме онака печатен,мислам ако знајш за шо ти зборам,Делије ни бараја да му кажиме ама нема шанси[DOUBLEPOST=1398443471][/DOUBLEPOST]
И ај кажими сега дека треба да се обединиме со сите навивачи ? Овие не се навивачи,не дека не ги респектираме ајдуци или помалите навивачки групи,ама тие немаат ултрас култура,видиго овај болеснико шо пиши,овај незнам дали знај дека Албанците носат кечиња и овај ке ми продава мадиња за бубрези,ке ми вика дека чкембари не се потпишвале на обединување и вакви ко него шо кукат на форуми и на фејсбуци обединввање обединвање,кое обединвање ако имаш мадиња напрај си екипа тепај Албанци,синкир тие ко ке напаѓат,напаѓат по 1000 души и тие се 50 максимум ко ке напаѓат,па за 50 души не ти треба обединвање ти треба другари,И ПАК КЕ ВЕ ЗАМОЛАМ СО ОВИЕ Албанците НА ФОРУМО ДА НЕ ПИШИТЕ НИШТО,СО ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ РАЗГОВАРА,на Фемили му го зеле тапано,да видам да невервам.