Часовници

Не носам часовник,едноставно ми смета.

I ja nikogas nemam noseno casovnik...mob mi vrsi rabota, no se vodusevuvavm na nekoj koga casovnikot mu e skalden nesto extra i golem kako na primer od dolce i gabana...

Дали некој знае кој е увозник на Casio за Македонија и ако има линк нека го постави ќе му бидам многу благодарен.
Не знам дали се увозници, но знам дека имаат богат избор на Casio часовници.Лично купив ма[ки часовник од таму и тоа Casio и имаше избор,,,
http://www.watchpoint.com.mk
Страната нешто зеза но продавница имаат во Рамстор:smir:Гуд лак

Како малечоk се сакав да носам Часовниk на раkата ..
Незнам зошто толkу ми било интересно ..:Штрбав:

голем лубител сум на часовници моментално имам три часовници имам во план да си купам некој интересен саат ептен имам мерак на фестина доста добра марка се и имаат интересни часовници.касио накако сомнителна марка ми се пошо можеш да ги најдеш секаде па дури и на пазар...:toe:

а може да понудите нешто што го има по градов па да правиме муабет? дали го бива или не...вака се иде на празно :)

носев еден часовник порано од швајцарија ми беше подарен, ама се расипа :toe:а со него и спиев и се капев беше водотпорен ама то е то

SUBB111G_nvs.jpg

Еве го новиот :pipi:

wrist_shot.jpg

Некој убав ден....Со првите неколку плати:) ех:toe:

Не носам часовници искрено многу ми смета...

Воопшто не поднесувам часовници сум се обидел да носам на еден другар 15 минути и зглобот ми беше жива вида

Сакам часовници, но некако немам навика да ги носам. Сум имала милион часовници, ќе ги носам по недела дена и толку, ми се здосадуваат или ги заборавам секој пат да ги ставам и затоа не ни купувам, ниту се интересирам за нив. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom