Игра со најдобра приказна?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.322
Поени од реакции
5.360
World of Warcraft imase mnogu dobra prikazna no so novite dela ja unistija totalno igrata

Член од
27 април 2013
Мислења
94
Поени од реакции
97
Според мене најдобра приказна има
Telltale Games The Walking dead

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
2

~2A

Гостин
Навремето кога бев помал негде 4-5то одделение играв една игра којашто ми го креваше адреналинот, често имаше моменти на филм, каде што еден сопатник твој умираше, онака во забавена снимка гледаш се.... таман за да :vozbud: :drk:. Трошев многу пари играјќи во компјутерница, јбг. :icon_mrgr:

П.с играта се викаше Quake 4 Arena. (ne sum siguren za poslednoto "Arena").

Член од
27 април 2013
Мислења
94
Поени од реакции
97

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ја симнав и ја почнав the longest journey и да ти кажам многу ми се свиѓа.Ако имаш уште некој слична таква пиши.Фала уште еднаш за насловот
Заврши ја играта и кажи импресии... Да се направи филм по оваа тема, би бил екстра...

Кога ќе ја завршиш почни ја Indigo Prophecy...

https://www.youtube.com/watch?v=x1qUzXduT-Y

Последно уредено:
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Dragon Age: Origins никој не ја спомиња ? :P

Член од
16 април 2014
Мислења
30
Поени од реакции
28
Многу луѓе не ја знаат - The Longest Journey исто така и - Dreamfall The Longest Journey. Ова се 2 одлични игри со премногу добра приказна, играјте ја нема да зажалите верувајте ми.

Член од
5 април 2014
Мислења
114
Поени од реакции
49
COD 4 Modern Warfare игра со најјака приказна до сега шо сум играл..

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Persona 4 - од играва и аниме направија, а би сакала и филм да има.
Final Fantasy X, XII
Red Dead Redemption

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Да не ги спомнувам повеќето што се постирани пред мене, се решив да ја спомнам следнава игра која искрено ме фасцинираше. Во поглед на графика и останато не очекувајте нешто екстра, но приказната е далеку подобра од многу глупости што излегоа во последно време. Начинот на кој е кажана (претпоставувам зборат на измислен јазик, нема превод) допринесува уште повеќе. Кога играва би траела подолго би била перфекција според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom