Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бре мајку му стара, па никој не оспори дека сте најдобра школа. Јас без иронија и сарказам велам дека сте најдобрата школа во светот. И муабетот ми е дека нели постојано се потпиравте на школата и ради нив ги имате сиве овие успеси, а сеа ќе се распадневте поради еден бан од 6 месеци. Шо не ви е јасно.
Па уште и клипчиња ми постираат...

Де бре мајку му стара, па никој не оспори дека сте најдобра школа. Јас без иронија и сарказам велам дека сте најдобрата школа во светот. И муабетот ми е дека нели постојано се потпиравте на школата и ради нив ги имате сиве овие успеси, а сеа ќе се распадневте поради еден бан од 6 месеци. Шо не ви е јасно.
Па уште и клипчиња ми постираат...

За нас распаѓање е една година помината без трофеј, јбг имаме високи апетити не сме ко другите

За нас распаѓање е една година помината без трофеј, јбг имаме високи апетити не сме ко другите
Па редовно ве читам и за вас распаѓањето беше заминувањето на Валдез, Маскерано, Алвес, Алексис, Педро итн. па еден-двајца во пензија.
Или не сум ве читал вас?
Не зборам за апетитите, зборувам за играчкиот кадар.

Па редовно ве читам и за вас распаѓањето беше заминувањето на Валдез, Маскерано, Алвес, Алексис, Педро итн. па еден-двајца во пензија.
Или не сум ве читал вас?
Не зборам за апетитите, зборувам за играчкиот кадар.

Дечко да не си читал нешто за смена на генерација, реновирање на тимот. Нешто што се случи коа дојде Пеп на чело.
Тимот е потрошен и за ова лето се најавување реновирање на тимот и затоа казната дојде во најлош момент, нека помине летово па нека ја активираат казната.

Дечко да не си читал нешто за смена на генерација, реновирање на тимот. Нешто што се случи коа дојде Пеп на чело.
Тимот е потрошен и за ова лето се најавување реновирање на тимот и затоа казната дојде во најлош момент, нека помине летово па нека ја активираат казната.
Па да де, затоа викав дека нели се потпирате често на школата, смена на генерации е. За истото збориме.
Затоа викам како може да се распаднете поради глуп и краток бан, кога може да се потпрете на школата. Мислам дека се разбираме.[DOUBLEPOST=1398291369][/DOUBLEPOST]
Па што не ги унапредите ондак, ако се толку добри, шо ќе ви нови „туѓи“ играчи? :cautious:
Ова го зборам од прееска, само ми се не разумемо.

Барселона се потпира на Ла Масија, но тие играчи треба да добијат искуство! Не може да ги изгориш одма.
Оваа сезона ги имаме Монтоја, Бартра, Тељо, Серхи Роберто. Шанса за настап добија и играчи од Барса Б, Донгу и Адама Траоре.
Следната сезона Рафиња ќе биде вратен од позајмица а можно е и Деулофеу во зависност од пазарот што ќе се прави летово.
Значи цело време Барса има неколку играчи од школата.

Јас кажав и порано, со трансфер банот ќе можевме да бидеме конкурентни во Ла Лига, значи со Пинто како голман и со моменталната одбрана. А за ЛШ треба некои промени, ете сезонава прв пат после 7 години не велговме во полуфинале.

http://derbi.mk/index.php/fudbal/sp...efa-i-fifa-sakaat-da-ja-kaznat-i-srusat-barca

Еве зошто Барса ги изгуби сите трофеи сезонава значи не поради тоа што се мртвила туку поради притисокот од Фифа и Уефа.

Не затоа што Валдес се повреди и сега со пациентот Пинто се на гол, не затоа што Пујол веќе не е тука да ја држи одбраната па истата личи на раштиман оркестар на чело со Пике, не затоа што Чави,Меси,Алвес и другите се немотивирани и веќе тешко некој да може да ги мотивира, не затоа што си праат екскурзии со Фабрегас ко лажна 9ка, не затоа што имаат крадец до крадец напикани у менаџмент туку поради притисоци од Фифа и Уефа.

Значи кога ќе потфрли вашата екипа никогаш не барајте кривица во нив туку одма Фифа и Уефа.

И овој Филе треба лекови да зима...

http://derbi.mk/index.php/fudbal/sp...efa-i-fifa-sakaat-da-ja-kaznat-i-srusat-barca

Еве зошто Барса ги изгуби сите трофеи сезонава значи не поради тоа што се мртвила туку поради притисокот од Фифа и Уефа.

Не затоа што Валдес се повреди и сега со пациентот Пинто се на гол, не затоа што Пујол веќе не е тука да ја држи одбраната па истата личи на раштиман оркестар на чело со Пике, не затоа што Чави,Меси,Алвес и другите се немотивирани и веќе тешко некој да може да ги мотивира, не затоа што си праат екскурзии со Фабрегас ко лажна 9ка, не затоа што имаат крадец до крадец напикани у менаџмент туку поради притисоци од Фифа и Уефа.

Значи кога ќе потфрли вашата екипа никогаш не барајте кривица во нив туку одма Фифа и Уефа.

И овој Филе треба лекови да зима...
Филе бара, оди кај нас во фан клуб дали некогаш нешто такво сме пишале...
Дај бе сериозно доста го читате човеков, гледајте боја како се суши за тоа време додека му ги читате статиите, попродуктивно ќе го потрошите времето.

па баш од вашиот фан клуб се изначитав глупости дека Флорентино ви ја наместил казната

па баш од вашиот фан клуб се изначитав глупости дека Флорентино ви ја наместил казната
Истото ќе го пишевте и вие ако ве казнат од ФИФА, а во нејзиниот комитет да членува Росељ.

Аман бе до толку ли беше сериозно? Стварно ми падна многу жал!:place:
10172668_688597804537653_1087139087822287096_n.png

Почивај во мир ТИТО!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom