UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Атомската мравка

Гостин
Општо за цела утакмица зборувам, не само за тој момент. А и како не му е досадно на специјалниот да си ги гледа утакмициве?
Ќе му биде интересно на крајот кога ќе го крева пехарот во финале :D тактички супер си постапи човекот, сега уште да ја завршат работата во Англија.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Најаки ми беа коментарите од типот на : Челзи вечер ќе го јаде на Висенте; Атлетико 3/4:1 Челзи; Поздра хејтери:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
полу финале лига на шампиони :facepalm:
Епа тоа де! Полуфинале е. Ако се способни Атлетико за финале, тогаш треба да се способни и да го скршат ваквиот Челзи. Впрочем, тоа ПСЖ па дури и Галатасарај го направија. Или на пример да играше Челзи (или Баерн, Реал...) вака подло ко Атлети, не верувам дека ќе немаше коментари за тоа...

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Ова кажува се чао.позз.пријатно.

dasdsa.JPG

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од каде бе па сеа на МТВ ја имало утакмицата?
На Арена ја имаше ама коментираа имбецилите од МТВ, Драган Николовски и Горан Штерјов мислам дека се вика овој вториов.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Pravo mrtvilo.At.Madrid kontra napagacka ekipa,a srekniot im lupna defanzivna postava.Se izgubija nacisto,ne gi biva tie da go diktiraat tempoto.Eden kup gresni pasovi.

Koke kakov bot.Toj morase da izleze,a ne Diego.Kolku tolku barem sutirase toj,ovoj prava dupka.

Atletico mnogu staticna igra.Ke im nabacea na Costa i Garsia,i gi ostavaa sami da se borat.Pomos ne bese potrebna spored niv.

Nekoj si se iscisti za finaleto,samo prasanje e dali Gabi ili Lampard i Mikel.:icon_mrgr:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Добро бе прв пут гледате годинава фудбал,сте запнале Мтв па Мтв бог да чува сте значи:facepalm:.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Деца, себечнаци, ич незнаат тимски да играт. Катастрофа. Они си мислат со Бетис играат.

Тапа, и пак Челзи како-така ќе си влезе во финале.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Утакмицава очобол што би рекол Стефан Коби

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom