Ф Л Е Р Т

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Dali sekogas koristite ista "finta" koga se pustate nekomu, ili onaka spontano kako ke vi dojde?
I, dali imate (i sto e toa) nekoj kec vo rakav koj vi pali sekogas, t.e. ako stvarno epten vi se svijga nekoj/a vo kraen slucaj go vadite? :lol:
Ako imate takov kec toa e sigurno nesto sto najmnogu vredi kaj vas pa go pokazuvate ili pravite ... aj i toa da vidime ako ne pak :lol: :P

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Ja i onaka u zhivotov retko se pushtam,pa vekje ako doe do toa neam nikakov kec u rakav nego jadam gomna so mi doe u moment.

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Најчесто зборам - се пуштам како ќе ми дојде во моментот. Зависи од расположение ... а и глупо е со секоја цура да го верглам истиот муабет нели ??? :P :wink:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Никогаш не ми се случило да имам иста шема за тоа како да побарам од девојка да развиеме врска или било што.
Се зависело од ситуациите створени пред или после тоа. Некогаш не ни било потребно да се збори, туку да се дејствува.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.116
Поени од реакции
11.636
Зависи од ситуацијата.

Океј, трескам она шо ми паѓа на памет. :P Природноста секогаш успева.

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
ma bre ako ne sekogash barem 2 pati ste iskoristile ista finta ili fraza ili so ti znam jas....zensko sum ama ne sum od Mars :lol: :lol: :lol: :lol:

Член од
27 февруари 2005
Мислења
213
Поени од реакции
3
Со поглед и осмех кажувам дека сакам да воспоставам контакт...потоа се трудам да направам инспиративен разговор. Без глуматање и препичување... духовито, отворено и голицливо честопати му давам до знаење дека ми се допаѓа. Не занемарлив е и процентот на оние кои сум ги ќарила на играње :wink:

kontraska

I Make Shit Happen
Член од
16 април 2005
Мислења
181
Поени од реакции
1
Caligula напиша:
Ja i onaka u zhivotov retko se pushtam,pa vekje ako doe do toa neam nikakov kec u rakav nego jadam gomna so mi doe u moment.
:eek: :eek: :eek:

Sakas da kazes deka tebe ti se pustaat devojkite ?

xa xa xa

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
зависи од ситуација ама не се пуштам секому и не секој има храброст да ми се пушти оти имам многу студен поглед и луѓето се плашат од мене... :lol: :lol: :lol: :lol:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
како се пуштам? па не се пуштам му давам дознаење дека ми се свиѓа и тој ми се пуштат :lol:
ретко користам финта ахаха.. ама кога ја користам ја користам за да видам дали кај сите палит :lol: и фак кај сите палит ахахахахахах... :lol:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
kontraska напиша:
Caligula напиша:
:eek: :eek: :eek:

Sakas da kazes deka tebe ti se pustaat devojkite ?

xa xa xa
Типично феминистичко размислување ...
Контрашка од кај знаеш ... може има Мерцедес и многу пари, па цурите сами му се тртат (што е многу чест случај) :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Na kraj ispaga deka sepak se raboti za ista finta, deka sekogas nastapuvate so najdobroto od sebe, istaknuvate sve za da ve primeti partnerot i da go osvoite ... e sega manje vise koj zbor ke e prv, koj vtor neli? Inace jas direktno se neam pustano, ali nemam situacija da sum sakala nekogo, a da ne sum go imala. E sega kako so kaza TheBitch odokolu se lepam, pa ko ke ukapira ... e kako moze da ne me zasaka? :lol: :lol: :P

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Спонтаноста според мене е најдобра така да трба да се процени во моментот што да се каже не палат секогаш истите финти на зборување на женските личности а сите знаеме дека нема два исти карактери и секоја женска не се пали на тропање глупости така да треба да бидеме спонтани и природни

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.004
Додека другата страна покажува интерес, не менувај ништо, добро де не буквално за да не станеш досада, ама сепак најважно е да се задржи интересот на девојката, освен ако девојката не те напаѓа тебе :D

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Спонтаноста била најдобра! Жими ашимов, лузерска утешна философија за тие кои немаат методи за пристап.

Сите си имаме мали разработени "цаки" кои ги користиме како методи за освојување на посакуваната личност. Само тие се разликуваат и тоа како од човек до човек, од сосема експонирачки кај некого, до сосема неприметни.

Спонтаност има само кога ќе дојде магичниот момент, се друго претходно кое довело до тој момент е смислено и планирано, барем од едната личност...

Kajgana Shop

На врв Bottom