- Член од
- 15 март 2013
- Мислења
- 960
- Поени од реакции
- 633
Во ред!АКо има некој и некои други кои ги знае ќе го замолам да ми ги пише.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред!АКо има некој и некои други кои ги знае ќе го замолам да ми ги пише.
@martin_92 Да не имаш случајно некој вирус?
Ај некој ако знајт нека ми кажит зошто ко ке го користам фиксниот телефон ми снемува интернет ?
Го имам наместено како што имаш напишано дека треба и пак имам проблем. Иначе имам ОНЕ интернет и Lynksis WRT 120 N.Затоа што најверојатно телефонот ти е уклучен пред рутер.не знам каков нет и каков рутер имаш,али на главна телефонска линија(жица) стај адсл филтер,и на филтерот приклучи телефон и рутер,и нема да паѓа.
Го имам наместено како што имаш напишано дека треба и пак имам проблем. Иначе имам ОНЕ интернет и Lynksis WRT 120 N.
Па убаво си пиша, да ги тужиш. И мене ми го банирет еднушка и го тужев на Бил и добив ошета 2350 USD$ во амерички долари.Имам голем проблем со мајкрософт ке го тузам бил бејтс ми го банираја e-mail на hotmail незнам и јас од која причина,а тој ми беше главен за све и сега неможам да влезам пробав све шо можеше и не ме пуштат да влезам,дали на некој му се имат десено истово да му блокирет маил од никде никаде,дај кажите помош.