Хорор филмови

Дајте филм со егзорцизми? Мада мислам дека немам ниеден пропуштено :)

American Horror Story втора сезона али почни ја од почеток ако веќе се си изгледала филмови, гледам те нема на темава, најверојатно ја немаш гледано.

Еве и мал тиз :D

k-medium.jpg

American Horror Story втора сезона али почни ја од почеток ако веќе се си изгледала филмови, гледам те нема на темава, најверојатно ја немаш гледано.

Еве и мал тиз :D

k-medium.jpg
Гледана ми е , ја гледав 1ва и 2ра епизода... Не ми остави впечаток.Иначе не сум нова, понапред ќе наидеш и на други муабети од мене. :)[DOUBLEPOST=1395021284][/DOUBLEPOST]
Еве. Mада не памтам дали е со егорцизам, ама вреди да се гледа...
Одлично! Tnx :D

Тешки срања се продолженијата на Evil Dead. Вториот дел, се трпеше некако, ама третиот... го изгаснав на пола филм. Немаше ни "Е" од Evil Dead (n)

Колку лоши хорор филмови се прават жал ми е за сите млади ликови кој растат со вакви неквалитетни хорори од типот на paranormal,the conjuring,carrie,the last exorcism исти ефекти,излитени приказни пред некоја време го гледав the conjuring по препорака на кајгана имаше рецензија филмот ја имаше истата приказна како the haunting in connecticut премногу меко,ефекти само глумата може да се признае

Сценава у секој филм проаѓа

paranormal_activity_4_bed_lift.jpg

Аууу најмногу ги сакам хорор филмовитее!! :love:

-Carrie
-Haunter
-Saw (I,II,III,IV,V,VI)
-The ring I, II
-Halloween
-Friday the 13th
-Resident Evil
-Dark Water
-The Texas Chainsaw Massacre
-Mama
-Orphan
-Evil Dead
-The Wicked

Го гледав и The Descent 2 :)
Според мене првиот дел беше подобар, али и вториот дел не беше лош.

Инаку сцената пред самиот крај на вториот дел
кога таа плавата девојка силно викна, и автоматски самата ги привлече суштествата да ја растргнат, со цел да и овозможи шанса на другата девојка да се спаси
ми остави огромен впечаток, фантастична сцена.

А со оглед на тоа како заврши вториот дел, би требало да има и трет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom