PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаат околу 65-6 долари на PayPal. Ако има некој што сака да прави замена и да ги добие парите во банка или на рака нека ме контактира во ПП.

Дечки, дали е можно да се изврши уплата на нашите пејпал акаунти и тие пари да ги подигнеме?

Мора да сме многу опасна економија чим постои и Напредна фаза во процесот на додавање на Македонија на листата на пејпал :) Мислев ќе го чуваат ова како еден од џокерите пред избори ама изгледа ништо, уште една неуспешна година in advance за дотичното министерство, срамота.
Ми боде очи тоа што Пејпал неколку пати во текот на оваа година на нивната ФБ страна официјално изјави дека дека нема апсолутно никакви планови за скорешно проширување т.е. за додавање нови држави во листата во наредните месеци.

pf2.PNG

Последно уредено:
Здраво ми требаат 10$ на paypal некој ако може да ми префрли да му дадам пари ?

да не знае некој каде да го најдам пајпел кодот за да го верифицирам акаунтот?

да не знае некој каде да го најдам пајпел кодот за да го верифицирам акаунтот?
Ќе си извадиш извештај од твојата банка и таму у трансакцијата ќе ти го пишува кодот.

Ќе си извадиш извештај од твојата банка и таму у трансакцијата ќе ти го пишува кодот.
фала другар али средив, има на 1стр еден пост во кој е објаснето, само треба некој да прочита нели :D

Ако може некој со paypal да ме контактира, ми треба за претплата на еден форум. (парите ќе му ги уплатам на сметка

Последно уредено:
Имам верифициран пејпал од порано преку Бугарија. Сега сакам да го поврзам со payoneer дали ќе има некој проблем или треба само да ја додам картичката од payoneer?

Имам верифициран пејпал од порано преку Бугарија. Сега сакам да го поврзам со payoneer дали ќе има некој проблем или треба само да ја додам картичката од payoneer?
Бегајте од payoneer многу пари ми заглавија на нивната мочана картичка :mad:

http://forum.kajgana.com/threads/paypal-официјална-тема.20572/page-136#post-6403778
Бегајте од payoneer многу пари ми заглавија на нивната мочана картичка :mad:
Сакаш да кажеш дека неправедно ти заглавиле парите таму ? Сподели инфо, во спротивно обвинувањето не ти држи вода ама ич.

Можеби пишува неколку страни поназад но не успеав да најдам, дали може да се активира пејпал со словенска адреса со картица од комерцијална банка, или дали има било каков начин да се активира пејпал со картица од комерцијална . Поздрав

Пејпал го запознавале со вашите махинации и преварк за регистрација со "слловенски" картици. Наскоро целосно ќе стават бан за македонија. Кога се најпаметни не им треба Пејпал
Kaков бан ќе стават кога веќе сме банирани?!?![DOUBLEPOST=1397751872][/DOUBLEPOST]
Ми го лимитираа акаунтот со баланс нешто под 100 евра, чаре ? да им испратам ли слика од личната карта ? што да правам, барем парите да си ги подигнам... :(
Акаунтот го блокираат кога ќе се достигне онаа сума од 3200 долари или?

Последно уредено:
Пејпал нема никогаш да биде во Македонија. Него кој сака да плаќа преку Пејпал нека пушти ПП за да договараме. Дискрецијата е гарантирана.[DOUBLEPOST=1397854422][/DOUBLEPOST]Пејпал нема никогаш да биде во Македонија. Него кој сака да плаќа преку Пејпал нека пушти ПП за да договараме. Дискрецијата е гарантирана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom