Не сакав, ама засакав

  • Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Ајвар и пинџур не поднесував, потоа почнав да јадам еднаш годишно и сеа јадам нормално кога ми се јаде, не ми е одвратно :)
 
леќа, чкембе чорба, школки, пита со праз:D:ROFLMAO:
 
Pacha, rasolnica, spanakj, boranija, mandzi nekoi gadni gulashi, shembe chorbi nekoi gadni mesishta rasparchaveni, supi nekoi gadni, pecheni kuchina, zmii machki i gluvci (kineska hrana), sushi, svinska masta, praz, luk, kromid...... ni sum sakal ni kje sakam. BLJAK !
 
Ајварот и Пројата... ама затоа сега... :X3:
 
Грав, леќа, грашок, спанаќ, сарма, гулаш, таратур, жолчка од јајце, јогурт, маслинки, сирење.

Порано само јуфки си јадев. Сега машала... све си јадам. :pos:
На шо си живеелаа ти бре, на воздух и вода? :)

Он: Мусака.
 
На шо си живеелаа ти бре, на воздух и вода? :)

Он: Мусака.
Никаква манџа, само јуфки, евентуално бисквити и млеко или аргета. Ептен пребирлива си бев. :icon_lol:
А од макарони манџа и компир панџа, ги уценував, само ако ми ги истребат. :pipi:

Он - Заборавив чај. Сега редовно си пијам...
 
Белка од јајце (пржени јајца) :icon_lol:
А пача, месо ии домашен кечаш никогаш не сум сакал а ни сега (n)
Друго, обратно од темава, јадев компир манџа многу а сега не можам да замислам o_O
 
Последно уредено од модератор:
Не можев да смислам зденка,а сеа не ми оди доручек или вечера без неа.:)
 
Кисела зелка, онаа за зимници што ја прават, со црвен пипер. Откако ја пробав ја обожавам.
Проблемот е што дома не правиме и кога ке се погодам некогаш на ручек кај чичко ми ќе се изнајадам за цела година.

Али уште не можам да смислам пица бурек. Која му била логиката на тој што го/ја (еве, не можеш ни да го определиш дали машко или женско е) измислил никогаш нема да дознаам. :(
 
Леќа,Грав ,мусака од модар патлиџан сега све си јадам освен полнети пиперки некако ми е горчливо :D
 
Леќа,Грав ,мусака од модар патлиџан сега све си јадам освен полнети пиперки некако ми е горчливо :D
Мој совет.... кога ќе имаш за ручек полнети пиперки, убаво отвори ја пиперката, капни неколку капки лимон врз пиперката и врз оризот и продолжи со јадење........ ќе видиш дека и ова јадење ќе го пројадеш:)
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom