Нумизматика

• Креатор на темата Креатор на темата Inaмоrта.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 април 2014
Мислења
5
Поени од реакции
2
Локација
Skopje
Видов дека има многу луѓе што збираат пари како хоби па сакав да прашам дали некој знае каде може во Скопје да најдам албуми за класифицирање на монети? :D

незз кој е тој мартин ама како и да е..итно е ми треба за подарок..

ако немате одговор на прашањето не мора со вакви коментари да враќате... само ми треба информација каде можам да најдам албум зошто сакам да му подарам на личност што многу ми значи... и ова е навистина ниско од вас вака да се однесувате
Ја не ни знам кој е тој мартин не ме ни интересира, се зачленив денес и не сум воведен. Не е мое да ви кажам штоо да правите и да ви ограничувам што да пишете ама барем не бидете прости и не исмевајте други

ако немате одговор на прашањето не мора со вакви коментари да враќате... само ми треба информација каде можам да најдам албум зошто сакам да му подарам на личност што многу ми значи... и ова е навистина ниско од вас вака да се однесувате
Ја не ни знам кој е тој мартин не ме ни интересира, се зачленив денес и не сум воведен. Не е мое да ви кажам штоо да правите и да ви ограничувам што да пишете ама барем не бидете прости и не исмевајте други

Oти не си "воведен" (a пишува дека си женско :)), eве послужи се со овие две теми.

Првата тема
http://forum.kajgana.com/threads/Нумизматика-стара-пара-МАКЕДОНСКА.67463/

Втора тема
http://forum.kajgana.com/threads/Нумизматика-Купувам-100-денари-од-1996-година.68291/

Moже на некоја од овие две теми ќе го најдеш одговорот на твоето прашање.[DOUBLEPOST=1397688247][/DOUBLEPOST]
Викајте го Мартин, му најдовме момиче

Ако не нашол веќе некоја малолетничка :)

Видов дека има многу луѓе што збираат пари како хоби па сакав да прашам дали некој знае каде може во Скопје да најдам албуми за класифицирање на монети? :D

Монети од кој период ?
Имаш книги на нет и во книжарници (и тезгите со книги), антикварници.

Пиши да те упатам кој автор, книга и каде да ја најдеш/набавиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom