Се околу депилирање машки нозе

• Креатор на темата Креатор на темата FashionBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Како можеш да речеш дека сум геј кога јас си знам дека не сум
Јас сум метросексуалец и сум сигурен во својата сексуална ориентација (хетеросексуална) и затоа немам проблем да се депилирам, а ти веројатно вака збориш поради тоа што си несугурен дали си хетеро !

Хахахахаха....не се секирај бре брат...јас сум хетеро а за тебе незнам баш ;)

boki_k10.jpg

За колку време од прилика растат влакната али ноа асално 1/2цм ако ги поминам со брич.
гледма на теретана сите му се средени нозете и башка со тренингот за листови нозе ногу јако ќе изгледа сега не до толку колку што сега имам влакна али пак ќе пораснат и по убаво ќе изгледа јас мислам ?
Ае некој ако може нека ме цитира

Остај што сакате нозе да депилирате плус се жалите на болката... Бетер од девојчињата ццц :-) Зарем нема вистински мажи денес леле? Маж со депилирани нозе оуу мај гат!!
Абе најубав ако сакат нека е не се доближувам до такви, подобро со жена ќе одам.
Метросексуалност... :-)

За колку време од прилика растат влакната али ноа асално 1/2цм ако ги поминам со брич.
гледма на теретана сите му се средени нозете и башка со тренингот за листови нозе ногу јако ќе изгледа сега не до толку колку што сега имам влакна али пак ќе пораснат и по убаво ќе изгледа јас мислам ?
Ае некој ако може нека ме цитира
Не се глупирај со брич, ќе ти пораснат брзо, ќе бидат поцрни, и погусти. Со депилирање за 2-3 месеци ќе ја добиеш таа големина...

А као се чуствувате вие мажите од коа ќе издепилирате нозе, како дама или? :tapp:

А као се чуствувате вие мажите од коа ќе издепилирате нозе, како дама или? :tapp:
А како се чувстувате откако ќе свршите на некој депилиран манекен, фудбалер, пливач? :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
А како се чувстувате откако ќе свршите на некој депилиран манекен, фудбалер, пливач? :cool:
За среќа го немам тоа сеуште сторено, и да имам шанса не би го сторила, затоа што свршувам на едно најобично недепилирано момче кое го сакам. simple as that :pipi:

zas
1. Со оглед дека си висок 1,86, депилацијата ќе трае од прилика еден саат и осумдесет и шест минути.
2. Боли. Тоооооооолку.
3. Ако ставаш ладна депилација, може да ти бидат и ладни влакната одпосле. ;)
4. Може.
5. Може.
6. Отприлика за еден месец и осумдесет и шест дена. ;)
7. Осумдесет и шест, оти мислам дека едно е малце. ;)

Едно прашање до тебе, зошто побогу би сакал да си ги депилираш нозете !? Разбирам гради, разбирам пазуви, разбирам стомак, ама нозе е не разбирам.
licno za mene, nozete posle izgledaat poubavi i na zenite im se dopaga toa. poz[DOUBLEPOST=1397604174][/DOUBLEPOST]
Пфф дај не зафркавај ќе се депилирал на нозете АЛООООО абе маж си или што ? како што забележав повеќето се против исто и јас така мислам па подобро да не послушаш.

no ako na zenata i e poslatko koga si depiliran ne e dobro da ne go pravish toa. i taa e covek a ne zivotno pa da se odnesuvash taka. eve primer: i na zenite im rastat vlakna mustaki no se depiliraat e sega ako ne se depiliraat na tebe kako ke ti bese poslatko so vlakna ili bez vlakna. iako nie sme mashki treba da pravime onaka kako shto im e poslatko na zenite. poz

Последно уредено:
zas
licno za mene, nozete posle izgledaat poubavi i na zenite im se dopaga toa. poz[DOUBLEPOST=1397604174][/DOUBLEPOST]

no ako na zenata i e poslatko koga si depiliran ne e dobro da ne go pravish toa. i taa e covek a ne zivotno pa da se odnesuvash taka. eve primer: i na zenite im rastat vlakna mustaki no se depiliraat e sega ako ne se depiliraat na tebe kako ke ti bese poslatko so vlakna ili bez vlakna. iako nie sme mashki treba da pravime onaka kako shto im e poslatko na zenite. poz

Грешка си, повеќе машки ќе ти се лепат така.

Што е фората да си легнат под чаршав со девојка ти,и да не се познава чии нозе се чии?Ако некад иам син што се депилира на нозе освен ако не е билдер или фудбалер ќе му ги искршам.Брука сте за машкиот род бре.Смејте ми се колку сакате.Може ве сака женска ви мазни,ако е латентна лезбејка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom