Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
^Кај ти истекна да прокоментираш. Салса плесачу :ROFLMAO:, ау бре се изнасмеав.

Online-Dating.jpg
OnlineDating_620x4452.jpg
:свиркам:

Последно уредено:
А од Гоцета? Он башка и револуционер на времето. Замисли ти пише некоја "Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар на народите". Еротика.
Па 1903-та беше еротична за нас Македонците, османлиите начисто не сјебаа :icon_lol:

Veselinova kade si....forumov polude
ќути жити лебот немој... :icon_lol:
Сал, ти теквит?

l5TcY2o.png

Ако не те бива ич не пробувај, јас така на еден друг форум пред едно десет години месец дена се спремав и собирав храброст да и пишам на една членка, и кога и пишав од што бев возбуден и имав трема наместо да започнам со Здраво ! јас пишав Краво ! :(
Па неместо Здраво како си, испадна Краво како си.

Последно уредено:
Ако не те бива ич не пробувај, јас така на еден друг форум пред едно десет години месец дена се спремав и собирав храброст да и пишам на една членка, и кога и пишав од што бев возбуден и имав трема наместо да започнам со Здраво ! јас пишав Краво ! :(
Па неместо Здраво како си, испадна Краво како си.

статива :D

Работава иде од добро на подобро :icon_lol:

Иронично како го прочитав вицот/заебанцијата за здраво-краво, пред да го прочитам постот на дечкото. Still... nice try bro (y)
Update на facebook верзијата: Се мислев што да му пишам: па наместо 'Хеј' му пишав 'Геј'.

Иронично како го прочитав вицот/заебанцијата за здраво-краво, пред да го прочитам постот на дечкото. Still... nice try bro (y)

Кога ќе видиш колку се раздвоени К и З на тастатура :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom