Фан клуб - РК Вардар

Во Четврток се пуштаат картите, така да чекај си пред билетара ред или онлајн и ќе си купиш карта.
За Металург збори пошо за нив Минчо не пушти ни 500 карти у продажба. Дремеле пред Југотон и им рекле немало веќе карти пошо некој преку нет резервирал 500 карти. Другарче ми се јавуваше и ми плачеше прееска на телефон.

За Металург збори пошо за нив Минчо не пушти ни 500 карти у продажба. Дремеле пред Југотон и им рекле немало веќе карти пошо некој преку нет резервирал 500 карти. Другарче ми се јавуваше и ми плачеше прееска на телефон.
Па за Метлаург нека иде на коцка у авоткоамнда кај шт осе собриаат сигруно ќе влезе, ќе му дадат карта башка од таму имаат органзиран превоз до Борис со авотбуси и платено пиење и трава.

И јас сакам да сум КОМИТА :)))[DOUBLEPOST=1397540378][/DOUBLEPOST]И јас сакам да сум КОМИТА :)))

Во Четврток се пуштаат картите, така да чекај си пред билетара ред или онлајн и ќе си купиш карта.

Доста мал број на карти ќе бидат пуштени во оптег , голем дел од картите се во план да бидат раздадени за одредени личности и групи бидат видени пред избори.Очекувајте исто како со металург неколку стотина карти да пуштат и тоа е тоа.

Извлечени се групите за четврт финалниот дел од купот на Македонија.

Вардар е домаќин на групата во која уште партиципираат Металург Јуниор и Охрид.
Најпрвин играме со Охрид, а после победата во овој дуел, за пласман во полуфиналето кое се одржува во Охрид, ќе треба да ги добиеме Металург Јуниор.

На големо наше разочарување, Пелистер е во група со Металург, така да ништо од интересниот навивачки викенд во Охрид :)

Извлечени се групите за четврт финалниот дел од купот на Македонија.

Вардар е домаќин на групата во која уште партиципираат Металург Јуниор и Охрид.
Најпрвин играме со Охрид, а после победата во овој дуел, за пласман во полуфиналето кое се одржува во Охрид, ќе треба да ги добиеме Металург Јуниор.

На големо наше разочарување, Пелистер е во група со Металург, така да ништо од интересниот навивачки викенд во Охрид :)
Кога се играат натпреварите од 1/4финале? Инаку Вардар ја одбил поканата четврт-финалните дуели да се играат во Охрид.

Кога се играат натпреварите од 1/4финале? Инаку Вардар ја одбил поканата четврт-финалните дуели да се играат во Охрид.
Не се знае кога се играат мечевите.
Првично се закажани за на 26 април, ама ние тој ден играме со Фленсбург.

Доаѓа дел од првенството кога буквално секој ден ќе играме утакмици...

Не се знае кога се играат мечевите.
Првично се закажани за на 26 април, ама ние тој ден играме со Фленсбург.

Доаѓа дел од првенството кога буквално секој ден ќе играме утакмици...
A ustvari kolku kola ima vo domasnoto prvenstvo?

A ustvari kolku kola ima vo domasnoto prvenstvo?
10 кола :)

И во купот имаме 2 утакмици за до полуфинале, и полуфиналниот турнир во Охрид. Значи максимум треба да изиграме 14 утакмици со Македонските екипи.

10 кола :)

И во купот имаме 2 утакмици за до полуфинале, и полуфиналниот турнир во Охрид. Значи максимум треба да изиграме 14 утакмици со Македонските екипи.
+2 со Флензбург, значи до 20 мај уствари секој втор ден ќе се игра ракомет .. :confused:

+2 од фајнл форот во Келн, значи може и секој ден да играме :icon_mrgr:

Така беше и лани, веројатно мечевите од четвртфиналето на лкупот ќе ги изиграат во исти ден. Од сабајле со Охрид, вечерта со Јуниориве...

Во првенство може и два дена по ред да играат, зависи како стои распоредот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom