Фан клуб - РК Вардар

За блковите 1 и 2 ке се земат ли карти од управа ? или ке ги дадат на тие што им идат по гзот? Коњанику нешто знаеш ли :D
а инаку за Самсоненко ако не може да се стигне до него, со пелистер сигурно ке биде на север, може мала средба на полувреме :D а почнаа и на север да бараат лични излеа имале дојава :)

Значи од моја гледна точка (а воглавно и на целата група) односот со управата нема да се оправи НИКОГАШ, затоа што управата веќе јасно ни укажа дека е марионета на страната на повисоки инстанци задолжени за уништување на Комити, или поубаво кажано за контролирање на Комити.
Нема да се откажат од тоа, а ниту пак ние, така да тие практично и не постојат за нас и клубот го бодриме само заради играчите на РК и ФК, на крај краева управата нека оди во три лепе пичке материне.
Останува односот да остане на некое ниво на разумна почит, затоа што знаат дека без нас ќе бидат ништо, исто како што ние знаеме дека ако управата сака воопшто и нема да ни дозволи влез на мечевите.
Mене па ми мириса дека деновиве ќе имаме позитивни промени во односите управа-навивачи :свиркам:

Да иначе и ја тоа го приметив, блок 1 и 2 не се пуштени во продажба. Интересно... :)

Дечки може ли некој да ми најде карта ќе ја платам сакам со Комитите да влезам да осетам атмосфера :D Ќе навивам не се секирајте ги знам сите песни![DOUBLEPOST=1397508627][/DOUBLEPOST]Дечки може ли некој да ми најде карта ќе ја платам сакам со Комитите да влезам да осетам атмосфера :D Ќе навивам не се секирајте ги знам сите песни!

На објавава за картите никаде не пишува дека ќе се продаваат и на интернет. Ваљда нема само во продажни салони да ги пуштат. Ај ако знае некој нека обавести :)
A od kaj sea pa deka nema da moze da se kupi online? Zaso ustvari togas bi objavuvale na mktickets?

Дечки може ли некој да ми најде карта ќе ја платам сакам со Комитите да влезам да осетам атмосфера :D Ќе навивам не се секирајте ги знам сите песни![DOUBLEPOST=1397508627][/DOUBLEPOST]Дечки може ли некој да ми најде карта ќе ја платам сакам со Комитите да влезам да осетам атмосфера :D Ќе навивам не се секирајте ги знам сите песни!
@Коњаникот Сабја ги шитка картите за Комити, само барај му фискална.

Не ме мести бе :pos:
Сладоледџија друже, бараш карти од Комити, а во истовреме сакаш врски да влезеш на Металург-Кил со Пирати.
Ар ју факинг кидинг ми? :)

Не знам што им е на тие што купуваат карти за кај Комити, а не се членови на групата. Сакаат да осетат атмосфера, а никој од нив не пее. Атмосфера се осеќа од било каде во салата, ако земете карти за кај Комити полошо сте направиле...
Знам дека секој сака да најде начин да дојде до карта и на крај СИГУРНО ќе има огромен број на незадоволни, ама тоа е тоа...

Јас на колку меча одам па пак немам сигурна карта, а камоли некој што оди два пати годишно :)

Немој да лажеш, сигурно не отиде на жими мајка у Србија.
Зашо да му бара карта на некој што сака да оди да осети атмосфера а некој што идел константно цела година и баш за оваа утакмица не се снашол да си остане надвор?
Јасно е Коњаникот на кој пре би му нашол карта:D

Абе вие мислете што сакате, пак ќе кажам на себе не си гарантирам карта за вакви мечеви, а камоли на некој друг :icon_mrgr:

За блковите 1 и 2 ке се земат ли карти од управа ? или ке ги дадат на тие што им идат по гзот? Коњанику нешто знаеш ли :D
а инаку за Самсоненко ако не може да се стигне до него, со пелистер сигурно ке биде на север, може мала средба на полувреме :D а почнаа и на север да бараат лични излеа имале дојава :)
Почнаа да бараат карти на север одма по нашето соопштение дека на другите трибини не се бараат карти (по мечот со Шкендија).
Од сега сите оставаат податоци кога купуваат карти од билетара,
Сепак беше најдена мала дупка во законот, па 100-тина души успеавме во намерата :)
https://www.youtube.com/watch?v=I3UjJ4cgftA

Не можам да зборам од име на групата, ќе си кажам од мое име. Да е до мене, нема опростување, само понатамошна соработка за некои неопходни работи ради фактот што зависиме и ние од нив и донекаде и они од нас.

Прашај ја дали и гарантирав карти за со Хамбург? :D

Јас самиот ќе си купам карта за друга трибина од што знам што не чека за делбата на карти, а камоли за други да барам.
Е ако не стигнам до карта, тогаш тешка битка ќе се води :D
Освен за гостувањето со Металург кога не успеав да купам карта за сите мечеви си купував од билетара, никогаш не сум чекал до последен момент карти од групата :)

На фудбал никој нема, ама затоа за вакви мечеви сите сакаат карти. Да решавам јас за картите, има сите карти да ги запалам и едно 100-тина ќе ги разделам на луѓе кои заслужиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom