Фан клуб - РК Вардар

Ќе се снајдам ја, ама не е лошо и тој да ми најде, за да нема после петиција од коа ќе го банирам,. :D
Aј додека си овде, одговори му и на дечконо у фан клуб Металург, сака да праи муабет некој шо е главен у Пирати :D

и јас имам братучед комита

Види Фотос го криеше воџата на Пирати кај него во Велес, кога овој беше во бегство после еден дуел со Вардар пред 2-3 години :D

Не ме мести бе :pos:
Сладоледџија друже, бараш карти од Комити, а во истовреме сакаш врски да влезеш на Металург-Кил со Пирати.
Ар ју факинг кидинг ми? :)

Не знам што им е на тие што купуваат карти за кај Комити, а не се членови на групата. Сакаат да осетат атмосфера, а никој од нив не пее. Атмосфера се осеќа од било каде во салата, ако земете карти за кај Комити полошо сте направиле...
Знам дека секој сака да најде начин да дојде до карта и на крај СИГУРНО ќе има огромен број на незадоволни, ама тоа е тоа...

Јас на колку меча одам па пак немам сигурна карта, а камоли некој што оди два пати годишно :)
Па ако де, не ретко се гледа Кил во МК.. Башка што има врска ја си ги сакам и Вардар и Металург исто ги поштувам и едните и другите навивачи.. И Зомимак да направи прогрес и за нив ќе навивам :D

Зашо да му бара карта на некој што сака да оди да осети атмосфера а некој што идел константно цела година и баш за оваа утакмица не се снашол да си остане надвор?
Јасно е Коњаникот на кој пре би му нашол карта:D
Јас на сите бев утакмици и на Вардар и Металург само во 1/8 не бев ни на Вардар ниту Металург ради тоа што не снабдив карта :([DOUBLEPOST=1397515457][/DOUBLEPOST]
Денис ли е воџа?
Оној Денис малион во Ченто што живее?

Па ако де, не ретко се гледа Кил во МК.. Башка што има врска ја си ги сакам и Вардар и Металург исто ги поштувам и едните и другите навивачи.. И Зомимак да направи прогрес и за нив ќе навивам :D
Епа затоа имаш карти од 300 ден до 500. Па навивај си за кој сакаш. Или па ако ти е скапо ќе имаш на тв.

Епа затоа имаш карти од 300 ден до 500. Па навивај си за кој сакаш. Или па ако ти е скапо ќе имаш на тв.
Не се проблем парите, ќе дадам и 500 само да се најде карта е финтава

Не се проблем парите, ќе дадам и 500 само да се најде карта е финтава
Во Четврток се пуштаат картите, така да чекај си пред билетара ред или онлајн и ќе си купиш карта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom