има некој одговор на моево прашање браќа ?за колку време одкога ќе ти го "искашлаат" свинскиот грип се јавуваат првите симптоми и кој се од прилика? ве молам за побрз одговор.. фала
и дали одма е заразен за другите?

пардон... и сестри

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има некој одговор на моево прашање браќа ?за колку време одкога ќе ти го "искашлаат" свинскиот грип се јавуваат првите симптоми и кој се од прилика? ве молам за побрз одговор.. фала
и дали одма е заразен за другите?

како прво вакцината не е лек,туку превентивна здравствена мерка и ДА ќе се вакцинирам.

него мене нешто друго ми забоде очи. со 37,38 температура и црвено грло амоксиклав??? после немале имунитет... па ќе немаат. од каде ќе им е...
Дај тоа лекарите препрашувајте ги зашто ви даваат амоксиклав за црвено грло ако нема гној или бактерија.
но сепак кога бев ептен мал сеа сум 17 години.. кога имав 7 имав бронхиална астма.. која рекоа дека ќе се изгуби во текот на пубертетот. да чукнам во дрво денешницава сум супер немам никакви проблеми со здравјето, тренирам се си е како што треба ама ете се случува да закачиш некој вирус, па докторкава превентивно ми го даде тоа. иначе не сакам апови мн мн 
превентивно ми го даде тоа. иначе не сакам апови мн мн![]()
и мене ми кажа дека антибиотик се дава превентивно, и јас ја откажав ко матичен лекар. Мислам хелоу? :helou: не ти, туку она треба да знае што е превентива, а што лек! Сите сме имале бронхитиси и бронхијални астми ко мали, затоа што единствен лек за нашиве лекари е антибиотик, а единствена алатка стетоскоп. Кога би ја барале причината за болеста, би го откриле и точниот лек. Инаку фликсотида, фликсоназа и салбутамол ми беа дома до скоро...ама не и антибиотик превентивно 
Исти проблеми има и татко ми. Се тоа е поврзано со качувањето на притисокот:smir:Имам чуден проблем не можам да чекам во редица на пример во банка или аптека. секогаш почнувам прво да се препотувам без разлика на годишно време почнува да ме боли желудник, глава, осекам дека не можам да стојам, потоа ми зујат ушите и слено нешто почнувам да гледам црни точки и следен чекор онесвестување а за да не дојде до тоа морам да го напуштам местото. мн често ми се случувало тамн јас да дојдам на ред да морам да излезам за да не се онесвестам таму. одсекогаш ме се случува овоа само не знам кој е причината?
Имам чуден проблем не можам да чекам во редица на пример во банка или аптека. секогаш почнувам прво да се препотувам без разлика на годишно време почнува да ме боли желудник, глава, осекам дека не можам да стојам, потоа ми зујат ушите и слено нешто почнувам да гледам црни точки и следен чекор онесвестување а за да не дојде до тоа морам да го напуштам местото. мн често ми се случувало тамн јас да дојдам на ред да морам да излезам за да не се онесвестам таму. одсекогаш ме се случува овоа само не знам кој е причината?
Имам чуден проблем не можам да чекам во редица на пример во банка или аптека. секогаш почнувам прво да се препотувам без разлика на годишно време почнува да ме боли желудник, глава, осекам дека не можам да стојам, потоа ми зујат ушите и слено нешто почнувам да гледам црни точки и следен чекор онесвестување а за да не дојде до тоа морам да го напуштам местото. мн често ми се случувало тамн јас да дојдам на ред да морам да излезам за да не се онесвестам таму. одсекогаш ме се случува овоа само не знам кој е причината?
Го препрашав татко ми и ми кажа дека немало голема поврзабост со притисокот. Него му се дешава тоа затоа што има спандилоза, но истотака истово се случува ако имаш фобија од гужви:smir:Исти проблеми има и татко ми. Се тоа е поврзано со качувањето на притисокот:smir:
мене на пример .. при секс :pos2:Што можи да предизвика забрзано и силно чукање на срце?

ќе треба да јадеме треви само во тој случајZnaes sto e najinteresno tuka no i vo celiot svet vo domenot na medicinata,zborot lek treba da znaci nesto sto ke te izlekuva ama nema da ti nasteti i nema da ti pricini nus pojavi.A poveketo t.e site od antibioticive i analgeticive prvo te lecat a posle ti gi pravat crevata i crevnata flora vkljucuvajki go i zeludnikot param parce.
Izlez gledam samo vo prirodno podiganje na imonoloskiot sistem na visoko nivo,so vnesuvanje na ekoloski cisti produkti i bilki koj se podobri od bilo koj "lek,,.POzzz
и тоа може ама мене ми се случува и ако мирувам и по неколку саатимене на пример .. при секс :pos2: