Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nejmar covece :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Нека ја средат конечно Аноета! Ми се повраќа од стадиони со атлетска патека!

Иначе ова глушецов бразилски заслужуе некој да му рокне песница и да ги брка зубите по терен. Толку антипатичен фудбалер одамна немам видено.

Нека тепа Гранада, нека го тепаат они Атлетико, ма да мислам шо они ќе кикснат уште една до крај, пак ни се враќа шансата, али чисто се сомневам дека ќе дозволат во второво Барса да изгуби.

u5e8ydyd.jpg

Специјално за Барса напраено е ова. Одма после голови, следи голови од пенали :D:D

Разбирам дека му е идол ама реакцијава е :pos:
Незнам оти те чуди. Сигурно му била желба да го види. И јас би реагирал слично да видам некој шо ми е идол! :)

ова што дава колку истрчал играчов кога искача од игра (како што е у ЛШ), е од ова коло, така? (не ми се верува дека дури сега приметувам, уште и вчера ми падна чудно на Осасуна ама утакмицата ми беше само пуштена а слабо ја пратев)
исто и пасови сега даваат пример за Барса 545/570 ! колку пасови вкупно, а колку точни
како и да е интересни новитети :) и се гледа дека лигава оди напред во секој аспект! (y)

Ова е недопустливо. Да сум на местото на фановите на Барса никад не би им простил за вакво понижување на клубот.
Овие се испукани пушки сите до еден. Ремонт на цел тим. Му е*аа мајката на фудбалот со тики така. Толку не сфатија дека веќе се прочитани?! Изгледа не.

Нешто ногу тишина после поразо на барса :)

Sent from my ST21i using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom