Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
Некој ја исмејуваше мојата прогноза, па битолчани што ке кажете сега? останува уште Вардар да си тепа вечер

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Што сте толку против судиите не ми е јасно. Изгледа многу гледате ЛШ и ЛЕ у последно време па чудно ви е. Таа е лигата, такви и судии ќе има. Толку им е знаењето, а не дека некој суди против вас.

B

Beck's

Гостин
Јако јако ќе биде, конкуренцијата поголема, нема да има клубови како сезонава шо беа Напредок, Гостивар и Ѓорче, тука мислам на квалитетот на овие тимови. Секој натпревар верувам ќе биде интересен за гледање

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Металург нема пораз кога го даваат на телевизија :D
Пари не земаат баш редовно, ама камерите ги мотивираат изгледа.
Супер е што им вратија на Пелистер мило за драго. Есента на Железарница два пати помина центар Пелистер, 4 гола дадоа. Тој што не ја гледал којзнае што си помислил.
Премногу евтини бодови изгуби Металург, со Гостивар, Брегалница, Македонија ЃП, со Ренова дома минатото коло ... Сите екипи што ќе испаднат му земаа бодови.
Следно коло ќе губи Вардар на Железарница ако има пренос на МРТВ :D:D:D

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Апапа браво, абе 10 тима ќе има какви 18 кола еден круг.
Doma - gosti e eden krug :).
Inaku mislam deka borbata e za vtoro i treto mesto, plasman vo Evropska liga. Vo liga na shampioni nashite timovi se topovska hrana kako i da zavrtish. Ke odigraat dva mecha, ke otidat negde da gostuvaat ke si napravat shoping, ke trknat do nekoj bar, mozhebi i nekoj ke se "omrsi" i ajde nazad na letovanje, Vo evro ligata imaat shansi da pominat vo vtor krug, pa ke imat shansa shoping i bar da napravat dva pati, a mozhebi i da kjarat nekoe evro od UEFA ako igraat barem 4 mechevi.
Sho vikaat .."poarno prv vo selo otkolku posleden vo grad". (y)

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
Вардар почнува да заликува на тим, на солиден тим со многу подобрена игра! Нека си гази

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom