НАТПИСОТ Е ПРЕЗЕМЕН ОД ФЕЈЗБУКО НА ИВАН ИСЦЕЛИТЕЛО БОЗЈИ МЕСИЈА АМИН
EKSKLUZIVNO ;; MEGUNARODNA MEDIUMSKA PREZENTACIJA NA NJPOZNATIOT SVETCKI ISCELITEL IVAN... TTV OD POLSKA napravi ogromni napori da go snima svetckiot fenomen ivan ...TTV POLSKA e drzavna nacionalna televizija i satelitcka samu vo polska ja gledaat 40.000 000 cetirieset milioni luge so satelicka vkupno 80.000.000 milioni poljaci vo svetot...sreda premiera vo 22 casot repriza vo cetvrtok vo 04 casot (Premiera: środa, 22:00 Najbliższa powtórka: czwartek, 4:25 ) Przemkowi, zatrzymamy się u Ivana - przydrożnego uzdrowiciela. Choć za gabinet służy mu tylko zrujnowany barak, Ivan jest prawdziwą gwiazdą wśród macedońskich uzdrowicieli. Skuteczność jego mocy potwierdzają nie tylko pacjenci, ale również... lekarze. Przemek nie byłby sobą, gdyby nie chciał przekonać się o tym na
SO E NAJ BITNO OVAA REPORTAZA CE JA PRENESUVAAT VO SREDA I TOA :CESKA TV ceskatelevize czct1,,SLOVACKA TV rtvs sk,,UNGARIJA TV M1_(TV_channel),,ROMANIJA TV tvr ro,,BUGARIJA TV bnt bg,,UKRAINA TV Ukrayina_(TV_channel),,RUSIJA TV rt com ,, SO E NAJ BITNO SERVISOT NA Russia Today CE JA PRENESUVA REPORTAZATA NA SITE SVETCKI JAZICI I DRUGI BALTICKI ZEMJI CE JA PRENESUVAAT REPORTAZATA....IVAN CE GO GLEDAAT UTRE OD 1.000.000.000 EDNA MILIJARDA LUGE DO 3.000.000.000 TRI MILIJARDI LUGE
MAKEDONIJO gordej se so tvojot sin IVAN site makedonci treba da se gordejaat so go imaat ivan vo MAKEDONIJA ..BOG neka ja blagoslovi mojata rodna zemja MAKEDONIJA i mojot bratcki narod ...
so vakvi i slicni reportazi so gi pravat stranskite mediumi najvece dobivaat makedoncite i MAKEDONIJA jas sum ziva reklama za narodot i drzavata site imate korist od mene doagaat ogromen broj na stranci ima stranski turizam site stranci spijat po hoteli se vozat vo taksi jadat pijat se oblekuvaat so eden zbor se unapreduva ekonomijata vo drzavata..........................eve klip od najavata za SVETCKIOT FENOMEN IVAN OD MAKEDONIJA ................................
http://www.youtube.com/watch?v=vSvqyXsLBD4