UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Епа сега откако испаднавме,се надевам Пеп ќе биде прв што ќе ја одбрани титулата во ЛШ и да се затнат многу муцки овдe на форумов. :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Значи прво секоја чест за Манчестер, супер си одиграа во рамките на нивните можности.

Пеп е во г’з праен за тоа нема дискусија. Да не го дадовме тој гол во првиот напад после бомбата на Евра ќе се чешавме. Ако вака играме во полуфинале ич не мора да излагаме на терен.

За понатаму не знам што да кажам... Од една страна сакам да се истребат Реал со Челзи, од друга страна па ако веќе стасаме до финале Реал или Челзи во еден натпревар би било повеќе од пеколно. Ако со Манчестер ни беа доста 15 добри минути во 180, со дугиве сигурно тоа нема да помине. И ако во 180 минути со Манчестер направија се на се 5 шанси неќум ни да мислам колку ќе биде тешко со Челзи. Реал па гарант ќе бидат убер мотивирани конечно да ја земат ЛШ.

Атлетико ако ни се падне може да го доживееме тоа што лани му се слули на Реал во Дортмунд. Страшно компактна и јака екипа. И да ги поминеме има да не напунат со картони гарант. А Швајни и Манџо се на картонд до суспензија, Тиаго и Шак повредени...

Сите полуфиналисти имаа и јаки и мизерни изданија. Можда Атлетико беше најконстантен. Па шо биде нек биде и нека освои тој што ќе заслужи...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Robben:"After Evras goal they celebrated like they won the game. It was a wake-up call for me and the whole team. It's these kind of matches you live for."

Требаше Евра да ни ја искине мрежата за да ги искинеме Јунајтед!!!

Искрено уопште не ми е страв понатаму од било која екипа...Атлетико се тешки копачишта и ќе го играат ова од Јунајтед многу појако и подобро ама има шанси и да издишат сооглед на тоа дека сега ќе треба многу искуство,трпение и знаење да се дојде до финале,а бункерот е физички доста захтевна тактика...

Пеп одлично ги знае и Атлетико и Реал...Реал бар фудбал ќе игра со нив полесно ќе се разбереме.

За Челзи да не коментирам,се изигра летово СуперКуп исто срање ќе биде и у ЛШ...до задња секунда инфракти...

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Евра голчетина :cuc:

Атлетико - Челзи
Баерн - Реал

Навивам за Реал да освое :)
Со среќа натаму и се надевам на подобри полуфинални дуели :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
H

HoT IcE

Гостин
Почнаа стандард муабетите од фанови на Барса за комплекси и доминација. Ало! Доминацијата ви заврши многу одамна, со самото заминување на Пеп. Или се збунивте?:D

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
роналдо го гледавме на клупата вчера повеќе отколку меси на теренот денес :icon_lol:
Роналдо вчера не играше, но не беше на терен.
Меси вечерва не играше, а беше на терен!
What Ronaldo can do, Messi can do it better!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.594
Во групната фаза Манчестер Сити, во 1/8 финале Арсенал, во 1/4 финале Јунајтед... ајде уште Челзи да се прошета до Минхен :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
Почнаа стандард муабетите од фанови на Барса за комплекси и доминација. Ало! Доминацијата ви заврши многу одамна, со самото заминување на Пеп. Или се збунивте?:D
recisi i se slagam

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
А што друго очекуваше од официјален твитер профил на клуб како Барселона?
Ајде дај ти линк од вашиов клуб со слично напишано нешто и побиј ми го мислењето..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom