- Член од
- 21 декември 2011
- Мислења
- 568
- Поени од реакции
- 294
се продава отворен horse power x им уште 30-35 дози дали 10 се испиени ако има некој заинтересиран пп
Јас имам конзумирано,ама во течност..и подобро е во течност.Нема да видиш никакви посебни резултати,но ако имаш средена исхрана и добар тренинг,ќе ти даде резултати,како и се останато.Ако ти треба за симнување поголема килажа,земи нешто појако.dali ima nekoj konzumirano l carnitin (kapsuli) i kakvi rezultati se dobivaat ?
pazam na hrana sega, i dali ke mi pomogne plus za oslabnuvanje ili poslabo?Јас имам конзумирано,ама во течност..и подобро е во течност.Нема да видиш никакви посебни резултати,но ако имаш средена исхрана и добар тренинг,ќе ти даде резултати,како и се останато.Ако ти треба за симнување поголема килажа,земи нешто појако.
Не е дозволено да се пишува тука за "појаките" работи.na primer shto pojako?
За да не те копка повеќе - јас донесов таква одлука да се забрани било каква дискусија за лекови на форумов.Не е дозволено да се пишува тука за "појаките" работи.
Кој го вовел тоа правило, стварно незнам. Некој ако стварно се реши да оди со стероиди и лекови, ќе земе и око нема да му трепне, а ако е дозволено овде да пишуваат само лица кои имале искуство со такви стероиди, барем ќе кажат што за што е, како се користи, како оди дозирањето, предности, негативности, од кај се набавува, по која цена и тн ... Еве на пример јас сакам да знам повеќе за тие работи, а освен на американските сајтови нема каде на друго место да прочитам, а пола од тоа што го пишуваат не го разбирам...
moze da mi pratis link od toa sto si piel, i kolko kilogrami ti namali i za kolku vreme? pozNe kazav za steroidi ne ni pomisliv.
Mislev na pojak suplement,kako fat burning ili nekoj slicen...mene fat borningot mi dade top rezultati,a karnitinot vo sporedba so nego e 0...ama i cenata si kazuva