- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
@RickyLFC9 дојди да видиш што е рап култура
работиме со рими, ко професрка по фискултура.
Нема ништо лошо во копирањеЈас тоа го кажав веќе еднаш,
нели ти е срам вака да ме копираш?
Нема никаков проблем,Нема ништо лошо во копирање
се надевам се разбираме
па затоа уз овој бит продолжи да мрдаш глава
овој рап бетл ќе ни донесе слава
Премногу ви се поетски, ќе се обидам по андер.@RickyLFC9 дојди да видиш што е рап култура
Јас не знам зошто чекавте до сега,И ти си исто така кул
но време е да ја викнеме Фросе а.к.а свиминг пул (@Ilumious )
да се приклучи на оваа рап журка
поздрав до сите мои луѓе со кои пред 10 години играв жмурка
Влагаш многу дрско, со своето минато историско, лузерско, папучарско. Свесен си дека не те бива, рапуваш ко да имаш кила, па брат удри една текила, за ритамот да ти убрза, се осеќам ко устата да сум ти ја врзал, земи пиши нешто, не ми враќај дека си брзал. Промашен ти е стилот, еве ти една заушка по тилот. Ќе помине време, ќе научиш, не на празно да ми брмчиш, отвори си тефтер, и почни римиве да ги бележиш, пробај со време твојот талент, квалитетно да го насочиш.Премногу ви се поетски, ќе се обидам по андер.
Го тагираш Рики, не знаеш дека јадам квики. Сeга викни и трипни кога правам трик и парадирам низ град лесно, возам бесно, али чесно нема место за рецесор, компресор и историски предецесор. Професор да сум сакам, сите велат дека патам пошто учам бројки, пуцам тројки на баскет како Перо со Керол во стилот на Ел Пистолеро!
Мислиш дека се фолирам? Пред сите тука парадирам? Сега ќе ти демонстрирам дека не сум исфрустриран. Римиве пажљиво ги бирам, пред било што да си постирам, по сите теми рекетирам и никад не се глупирам. Не ме терај да се изнервирам, пошто сега е време да се одлогирам.Влагаш многу дрско, со своето минато историско, лузерско, папучарско. Свесен си дека не те бива, рапуваш ко да имаш кила, па брат удри една текила, за ритамот да ти убрза, се осеќам ко устата да сум ти ја врзал, земи пиши нешто, не ми враќај дека си брзал. Промашен ти е стилот, еве ти една заушка по тилот. Ќе помине време, ќе научиш, не на празно да ми брмчиш, отвори си тефтер, и почни римиве да ги бележиш, пробај со време твојот талент, квалитетно да го насочиш.
Од другата страна у вип ложа седат Фросе и Леќиќ@Клипче во сабота ќе ја гледа Јока,
мрежата со голови ќе ја рока,
ќе се возела со воз од МЖ,
ќе ги ебела од А до Ж
Кога рече веќе нема што да се каже баш увек секогаш има да се каже посебно за тебе ќе те караме ќе те бараме коа ќе се одјавиш ќе ме барате да ти свириме серенаде ќе тераш другпут нема барање назад зато седи на жешка шипка зш ни треба заден вокалВеќе нема што да се каже
Секој само сака да излаже,
Crazy in Love се одјавува од темата,
друг пат пак ќе ја тера шемата.