Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Мој совет: Бегај што подалеку и побрзо.Со дечко ми сме заедно 3 год нашата врска е средена на еднаш неделно изл и тоа 2 сати максимум од кои пиеме по едно кафе и на брзина имаме секс и си бегаме, бидејќи тој е презафатен, секогаш му е мака, и нормално јас почнав да се ладам, но сепак го сакам!
Сношти бевме изл и добив ете предлог од него ‘‘спушти го седиштето или бегаме‘‘ и јас му реков не го спуштам и се налути ја запали колата и ме дојсе дома,се изнервирам и не му слегвав од кола и му викам па што е ова се гледаме само секс да имаме и се изналути оти сум му велела како тој да одел со мене само за да има секс, и плус несакаше да ме бакни и се инаетевме дека дури не ме бакни не изл од кола и седиме седиме и ми вика ок што треба да напрам за да си бегам сега дома, и јас нормално изнервирана му викам ништо и му ја акнав вратата од колата, и чекам да се јави го нема по 2 3 сати му ѕвонам не крева, му пишам пораки на моб на фб само ги чита и не враќа, цел ден денес не го побарав а ни тој мене.
Знам дека нема ни да ме побара оти е полн со инает, но и јас веке неможам од една страна го сакам ама пак од друга страна до кога вака, оти не сака да ме сфати како да му објаснам дека ми треба внимание нежност сакам да ме бакнува да ме гушка да ми кажува дека му недостигам дека го сакам, а не спусти седиште туркај гаќи ајде секс на брзина и ае мака ми е да бегаме.
Не сака плус ни да разговараме, а долго сме заедно незнам дали да го побарам оти навикнат е секогаш јас да го барам и да го молам да се смириме, и чекав денес еднаш и тој прв да се јави ама не му текнува. А и мојата гордост не дозволува сакам барем еднаш да ме сфати.
Ве молам за помош, како да постапам, наместо подршка од него добив само нерви наместо да се договориме да ни биди и на двајцата убаво ние се докаравме.
Не сакам да се караме за вакви раб но како да почни тој веќе еднаш да ме цени?
За мене, ова што го опишуваш ниту е врска, ниту тој те почитува, напротив ги почитува т.е сака само твоите интимни делови.
Бегај дур си млада.
Не е лесно и едноставно, но мораш да пресечеш.
Верувам дека ќе си најдеш соодветна замена и нов човек кој ќе те сака и почитува.
А тоа со лутењето е класика психолошка игра за да ти направи грижа на совест и ја врти работата у своја насока за ти повторно да му трчаш по газот пошто ќе се осеќаш виновно и пак ќе му го правиш меракот. Значи КЛАСИКА!
Барем тоа е мојата перцепција од тоа што го прочитав.