ти си баш иста моја големина ,јас сум 171 см , но различни сме во тежина, 105 кг ..... јас имам проблеми со тежината , додека кај тебе е обратното .... единствено решение .... јади поголема количина на јадење ..... јас јадам многу во последниве 5-6 месеци од невнимание и од 89 кд до 100ка стигнав за неполна година ...... е сега јас имам мака ,да симнам килограми ...... едноставно е искрено ..... да ослабиш,јади помалку (за мене ) ..... за да се здебелиш,јади повеќе ( за тебе ) ..... едноставна е процедурата ..... секако и одржувај се активно со вежби ... да не се запоставуваш , како менеСо ваквиве работи си имам проблем уште од мал. Висок сум 174 cm, а со килажата не можам да мрднам повеќе од 55 kg. Имам желба да се здебелам ама организмот нејке :/
на таа висина дека 84кг ти се таман не би рекол, нез кој те лажелВисок сум 193 цм., а тежина 84 кг. ... ми одговара потполно висината и тежината, добро ми е со ова висина оти спортувам доста и во било кој спорт имам предност пред пониските (брзина сила)
![]()
Хах ... никој не ме излажал таман работа, јас сум спортист, трчам, неможам да имам 100 кила оти спортувам, тебе те излажал некој дека треба килажата да ти биде како висината само без првата цифра така?на таа висина дека 84кг ти се таман не би рекол, нез кој те лажел
јас сум 178цм, тежина 78кг
Хах ... никој не ме излажал таман работа, јас сум спортист, трчам, неможам да имам 100 кила оти спортувам, тебе те излажал некој дека треба килажата да ти биде како висината само без првата цифра така?... епа ако ова ти го рекол некој игнорирај го те лаже... незнам колку години си ама ако си млад не ти препорачувам да одиш по тој пат оти на 30 години или 40 години ќе имаш 90 кила може и повеќе... така да прави како сакаш ама мене никако не би ми одговарала таа килажа да сум на твое место, може 3-4-5 кила помалку да ама 78 ....тешко !
![]()
Тоа е товое мислење не и мое, далеку од слаб сум, како што реков ми одговара тежината и со оглед на тоа дека сум активен спортист секое покачување на тежината и тоа како се осеќа и влијае кога трчам ... се одразува на брзината, покретноста и се друго ... иако не би било лошо за 2-3 години да качам 2-3-4 килограми али ќе му ја мислам натаму за тоа ... а инаку не би ти препорачал да одеш до 85, 10 кила можат многу да сменат, во организмот посебно ако се накачат за кратко време , така да гледај да задржиш килажа а не да накачуваш уште ххххх ....
слаб си другар...
килажата моја со висината е сосема случајност, напротив ке одам до 85а за тоа дека ми се превише не би рекол, сеуште комфорно се осеќам у бројче М, вежбам и добро се хранам така да таа 90 ке ти ја препуштам на тебе, подобро би ти стоела на висината
Сега Bonnie and Clyde .... ќе ти оскометира дека на 186 цм треба да си 86 килограми ...1.86m
70 kg
Posledno najtaze.
Se trudam da se zdebelam malce daСега Bonnie and Clyde .... ќе ти оскометира дека на 186 цм треба да си 86 килограми ...![]()
Паметно, ама гледај да не биде за 15-20 кг. тоаSe trudam da se zdebelam malce da![]()