Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ива не јади помфрит ! :pos2::pos2:
ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД!!!! то да се знае само доволно е.За друго ич цулето да не ве боле.
Лимуне,немој да почнем да тепам овде на форум пред свите срамота е.
Ја ви кажуем за ваше добро,за Тетово дека е македонски град знаа свите,иако некои од жителите си жива у свој филм дека еден ден Тетово ќе припаѓа на некоја од соседните државе.
Фала,пријатно.

Лимуне,немој да почнем да тепам овде на форум пред свите срамота е.
Ја ви кажуем за ваше добро,за Тетово дека е македонски град знаа свите,иако некои од жителите си жива у свој филм дека еден ден Тетово ќе припаѓа на некоја од соседните државе.
Фала,пријатно.
ООо кукличе тоа... Ај ќе виимо како ќе тепаш ка ќе се видимо субота здравје.А иначе све шо кажа си у право неам коментар за друго :)ама ме интересира како ќе испотепаш.Пази у субота:Pоффф

ООо кукличе тоа... Ај ќе виимо како ќе тепаш ка ќе се видимо субота здравје.А иначе све шо кажа си у право неам коментар за друго :)ама ме интересира како ќе испотепаш.Пази у субота:Pоффф
Ја само ќе кажем овде дека ќе носим шлем у субота,за другото мисли му ја :)

Абе алооо доста оф топици сакате во канта да ни заврши темата :xmas1:

Избришав 34 уличарски постови. Нареден пат кога ќе напишете нешто слично, ќе бидете банирани од форумов, а темава ќе заврши во канта. Излезете на улица и шо сакате правите ... не мора тука да ги истакнувате вашите "способности" за конверзација.:uvo:
Чао.

Абе алооо доста оф топици сакате во канта да ни заврши темата :xmas1:
Не бе лепотан све се збори за тетово шо ќе се деси у петок сабота го има негдека ова изјавуење ... чудна љубав преку бушење коса и удирање шамари.А шо ни го усраја плоштадот тоа друга работа!

Петок,субота whatever:tapp:
Свакако ќе го јадеш! :pipi:

Зош ни го усрале ?
Ја како што знам тој беше усран од дамна...

kolku vreme ke trae do deka ke se pokaze vistinskiot broj na makedoncite?

citav za edna studija, sto pokazaa, deka za 27 godini ke ima poveke albanci vo Makedonija od Makedonci...

zalno a...

no nema veze... vazno tie si dobia golem spomenik na nekoj si zelnik vo skopje!

:tapp:

Веќе ваква љубов светов немат видено :pos:
Не излагам у петок од засега непознати причини :pos:

И да се надоврзам на погорниот пост,Албанци има појќе од Македонци сега,а не па за 27 године којзнае што ќе биде.И свите што ќе негираа л’жа на велико.

А плоштадот сеа може нема да биде нешто убав,ама ќе биде 1000000 пута поубав од претходното.

Веќе ваква љубов светов немат видено :pos:
Не излагам у петок од засега непознати причини :pos:

И да се надоврзам на погорниот пост,Албанци има појќе од Македонци сега,а не па за 27 године којзнае што ќе биде.И свите што ќе негираа л’жа на велико.

А плоштадот сеа може нема да биде нешто убав,ама ќе биде 1000000 пута поубав од претходното.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
За горе наведеното у петок ќе излезеш за голема причина.Лила добив корпа! фала.После нема да биде убав плоштадот арен ни беше ни беше најубав плоштад порано убав целиот а сеа нааакале глупости.Исто ти се фаќа градот чини не чина људите шо жива.:tapp:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
За горе наведеното у петок ќе излезеш за голема причина.Лила добив корпа! фала.После нема да биде убав плоштадот арен ни беше ни беше најубав плоштад порано убав целиот а сеа нааакале глупости.Исто ти се фаќа градот чини не чина људите шо жива.:tapp:
Порано може појќе личеше на плоштад,ама затоа цел беше испокршен од страна на поштените граѓани на градот ни наш.Не дека на овја му се предвидуе светла иднина,ама барем на некое време местото ќе изгледа пубоо,бш д’наска пројдов од туе се гледа дека е пубоо местото,трава стаеле,малку на парк јес да личи,ама важно боље е од тоа порано што беше плочкете испокршени,спомениците да не зборим,кој искршен кој исчкртан.Е сега проблем може да биде ако уопште ставаа некакви споменици на новиов,чиви ќе стаа.

Mu davam rok od 1 mesec na plostadot i ce vidite posle kako ce bide unisten, trevata izgazena, klupete iskrseni, sijalicete takogje, travata ce bide polna so gjubre uglavnom od sisinja od alkohol i tako dalje..

Mu davam rok od 1 mesec na plostadot i ce vidite posle kako ce bide unisten, trevata izgazena, klupete iskrseni, sijalicete takogje, travata ce bide polna so gjubre uglavnom od sisinja od alkohol i tako dalje..

Точно е тоа :tapp: сурова реалност...:toe: ама прашањето е дали ќе издржи цел месец ...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom