Фан клуб - РК Вардар

Момци само да прашам дали знае некој колку ќе бидат картите за вториот натпревар со немциве? Одприлика?[DOUBLEPOST=1396568796][/DOUBLEPOST]Момци само да прашам дали знае некој колку ќе бидат картите за вториот натпревар со немциве? Одприлика?

Odlicen primer mu dade!

Kumplug be zaso seljacki? Vardar e brend Vardar nesto naj koga ke se spomne sport vo drzavava. Ne sme nie maalski mangupi pa ajde sea ne se falime zasto sme gi tiiit site devojki. Pokraj uspesite se baraat i priliv na pari a toa najdobro moze da pokaze preku takvite slogani od takov tip. psihata na sekoj covek e mn specificna i moras da mu vlijaes samo so vakvi raboti :) Marketign e cudna rabota mnogu specificna :D
Си кажав зашто ми е сељачки :) Пораката ми е во стил на Левче, Чокрев и остали дебили[DOUBLEPOST=1396568983][/DOUBLEPOST]
РедБлек, брат сакале или не да си признаете, се бараат и нови навивачи, поголема фан база, тоа значи и повеќе пари од билети, значи и повеќе профит од спонзори, зошто спонзор сака да спонзорира најдобро и она каде што ќе има најмногу профит, нели. Е сега, не е исто да си спонзор на Вардар и на Трнодол (не знам дали постои, него онака лупнав) нели?

Се’ се гледа низ призма на пари, сакаме/те ние/вие да си признаеме/те или не, тоа е реалноста на денешницава. Не само во спорт, туку општо.
Абе и да раце да оди Самсоненско пак нема да има ќар од ракометов :)
На Вардар не му треба фан база која е само со клубот кога се има успех.

Кој рече дека успешен РК Вардар на Самсоненко ќе му носи профит само како ракоментен клуб? :)
Ептен е политичка темата, да не ја тупиме :)

Си кажав зашто ми е сељачки :) Пораката ми е во стил на Левче, Чокрев и остали дебили[DOUBLEPOST=1396568983][/DOUBLEPOST]

Вака се доаѓа до фан база. Прво привлечи ги па направи им го се тоа навика...

Момци само да прашам дали знае некој колку ќе бидат картите за вториот натпревар со немциве? Одприлика?[DOUBLEPOST=1396568796][/DOUBLEPOST]Момци само да прашам дали знае некој колку ќе бидат картите за вториот натпревар со немциве? Одприлика?
Не се знае ама вероајтно би требало цените да бидат приближни како во 1/8 финалето.

Не се знае ама вероајтно би требало цените да бидат приближни како во 1/8 финалето.
Не. Цената на горните трибини ќе биде 600 денари. За М блоковите, уште не е дефинирано, ама под 800 нема да биде. Барем сега за сега, тоа е муабетот.;)
Може и ќе се смени.:P

Последно уредено:
За во Келн, картите за највисоките седишта (најефитините) најверојатно 190 евра ќе биле.
Научна фантастика :icon_mrgr:

За во Келн, картите за највисоките седишта (најефитините) најверојатно 190 евра ќе биле.
Научна фантастика :icon_mrgr:
Јас кога гледав, имаше пакет за четири утакмици за 120 евра.

Абе Фичо ќе се женел а никој не пишал никој на темава :D. Столе ќе бил кум и наместо прасе ќе печел вол за во ресторан :D.

кога почнува продажбата на карти за вардар-флензбург?[DOUBLEPOST=1396815842]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom