- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Еве, мене ми падна нетот, па Лет3 одговори наместо мене.![]()
Батето има, океј е?![]()

Еве, мене ми падна нетот, па Лет3 одговори наместо мене.![]()
Батето има, океј е?![]()
Не гледаш овај му е наменет за зезанции.Празен стан?!
женските бараат полн стан, маси столици фотељи апарати и машини, телевизори, кревети шкафови...
Овој гарант на бегање и пари ќе и побара...
Не си згоден ни убав Лет, џабе ти е. Имај и 5 пати по толку ако сакаш. Ништо не праиме. Башка и женет си. Ептен ништо.Грешка, то на Синиша му одговарав а се помеша со тебе ко праев копи пасте остана твојот јузер шо ти пуштав на ПП мои слики по купаќи и слики од имотите нивите бавчите и механизацијата која ја поседувам
сигурен си?Не гледаш овај му е наменет за зезанции.
Ко ќе сака да му влези на жената не бара таа намештај, бела техника и пари.
Не се гибај сега вака..сигурен си?
На пример ти ако сакаш да ти влези не би ти сметало во празен стан на паркет без ништо??
и гладен??
А бе разгледај прво убо, на првите 3 се различни ниви, едната е 2 ра класа земјиште, бавчите се полни со овошки, се шо е од механизацијата од дрљачи, сејалки се е мое, тракторот е во супер состојба, куќата е реновирана во 1987 година со плочи е има и патека бетонирана и до ВЦ то и до чешмата, а за жената не се секирај ќе ја вратам кај татко и.[DOUBLEPOST=1396708023][/DOUBLEPOST]Не си згоден ни убав Лет, џабе ти е. Имај и 5 пати по толку ако сакаш. Ништо не праиме. Башка и женет си. Ептен ништо.
дете, тие шо се клецкаат по празни станови на паркети со непознати, или ќе ти пренесат болест или ќе ти наплатат за услугата.Не се гибај сега вака..
Ај нека се изјаснат жените колку кога ќе им се присака гледаат во паркетот и софрата?
Е сеа ме убеди. Идам уште вечер Битола, да те барам.А бе разгледај прво убо, на првите 3 се различни ниви, едната е 2 ра класа земјиште, бавчите се полни со овошки, се шо е од механизацијата од дрљачи, сејалки се е мое, тракторот е во супер состојба, куќата е реновирана во 1987 година со плочи е има и патека бетонирана и до ВЦ то и до чешмата, а за жената не се секирај ќе ја вратам кај татко и.[DOUBLEPOST=1396708023][/DOUBLEPOST]
дете, тие шо се клецкаат по празни станови на паркети со непознати, или ќе ти пренесат болест или ќе ти наплатат за услугата.
А тие во кола шо се лупат?дете, тие шо се клецкаат по празни станови на паркети со непознати, или ќе ти пренесат болест или ќе ти наплатат за услугата.
јас те разбирам, млад си, веројатно уште невин, и се возбудуваш на се, слики во весници, клипови на јупорн, облак во облик на женски газ, мирис на риба, опаковка од јогурт....А тие во кола шо се лупат?
земи и гумени чизми да појдеме одма до нивитеЕ сеа ме убеди. Идам уште вечер Битола, да те барам.![]()
Не знам зошто вака тераш и тврдиш не проверени факти за луѓе шо не ги познаваш, само прашував во ваше време кај клецавте...јас те разбирам, млад си, веројатно уште невин, и се возбудуваш на се, слики во весници, клипови на јупорн, облак во облик на женски газ, мирис на риба, опаковка од јогурт....
Ќе ти помине
Имам доволно животно искуство да према текст напишам проценам ликот кој го пишал.Не знам зошто вака тераш и тврдиш не проверени факти за луѓе шо не ги познаваш, само прашував во ваше време кај клецавте...
Не брзај така да етикетираш некого од не знам поради која причина, не терај само право сега џабе ќе биде и да објаснувам дали е поинаку или не.Имам доволно животно искуство да према текст напишам проценам ликот кој го пишал.
Во мое време, дома се клецкаше најмногу, денски родители на работа, слободни троседи каучи кревети трепезариски маси (следнио ден гледаш на масата се сукаат теста за кори), по паркови помалце, коли слабо кој имаше, во студенски знаеше да се случи ....
Па како, мора одма имањето да си го видам.земи и гумени чизми да појдеме одма до нивите
Мене тоа ми е фетиш. Имам анмера да купам лада само за таа наменаА тие во кола шо се лупат?
Несекојдневно..Мене тоа ми е фетиш. Имам анмера да купам лада само за таа намена![]()