Супер коли низ Македонија

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.129
Некој сајт возеле Масерати. Ги видов и баш ми беше чудно како возат. Некој кој има таква кола верувам ги има надминато оние финти за покажување, со слалом возење у гужва, со пуна кола девојчиња позади.
Сигурен бев дека не е тоа сопственикот.

Како и да е, среќник е тој од Кајгана. Ние останатите можда никад нема ни да седнеме у таква кола, а не па да ја возиме.

Со заклучокот од текстот не се слагам, ја би рекол дека тоа е GTR.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Некој сајт возеле Масерати. Ги видов и баш ми беше чудно како возат. Некој кој има таква кола верувам ги има надминато оние финти за покажување, со слалом возење у гужва, со пуна кола девојчиња позади.
Сигурен бев дека не е тоа сопственикот.

Како и да е, среќник е тој од Кајгана. Ние останатите можда никад нема ни да седнеме у таква кола, а не па да ја возиме.

Со заклучокот од текстот не се слагам, ја би рекол дека тоа е GTR.
"Возевме Масерати" и ставено е само едно видео како ја турираат колата. Луѓето што работеле на овој автомобил не би биле среќни кога би ја отвориле страната. Такво искуство да се сподели само преку слики и реченици не е доволно. Пример клипче од забрзување, опремата во автомобилот, менување на брзини, па може дури и пред многу луѓе да се однесе автомобилот да фатат кадар кај што сите "кршат вратови" по масератито. ... тоа за тоа .
Еве нешто од денес :))

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=676155222426079&set=a.388303387877932.82001.388271744547763&type=1&theater

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Панамера кремаста на скопски таблици, мислам дека е втора по онаа црната на бугарски во Скопје

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Денес на Водно ферари 458 жуто на швајцарски таблици

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Dodge charger неготино, ко што разбрав на газдата на дискотекава акрополис во неготино

Sent from my microwave using Tapatalk

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Сварно која ретарда треба да си за да купиш ваква кола?

A

Avenger99

Гостин
Oд лош агол е сликана колата. Џарџеров е перверзии од кола, но не со овие бандажи.
Значи никаде не реков дека Чарџерот е лош,напротив многу е добар,али бојата бе,розева :facepalm: Ми личи на ова Парис Хилтон што го вози,по кич неможе да биде.
Paris-Hilton-Cars-Barbie-Pink-Bentley-Pictures.jpg

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Значи никаде не реков дека Чарџерот е лош,напротив многу е добар,али бојата бе,розева :facepalm: Ми личи на ова Парис Хилтон што го вози,по кич неможе да биде.
Прегледај го приврзокот 88669
не е розев, ни блиску до розев незнам како успеала вака да искочи фоткава, бордо-црвен нешто таква му е бојата :D

A

Avenger99

Гостин
не е розев, ни блиску до розев незнам како успеала вака да искочи фоткава, бордо-црвен нешто таква му е бојата :D
Де дај друга слика да видиме :D Дур не видам друга слика за мене бојава е :гомце:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Де дај друга слика да видиме :D Дур не видам друга слика за мене бојава е :гомце:
е неам друга фотка ова набрзинка така, ако има некој од неготино што ја прати темава нека го фотне :D
али ваква боја е КЛИК

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.657
Поени од реакции
1.519
Dodge charger неготино, ко што разбрав на газдата на дискотекава акрополис во неготино

Sent from my microwave using Tapatalk
И сликава е пред влезот на акрополис напраена :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom