Новите верзии на дудлачи се најаки:Ако воки е дудлач онда ја иам дупли јузер... жими све.![]()
Не мора да станува збор за нарушување на приватноста, едноставно сметам дека не е вкусно да се ставаат принстринови од муабети што се прават на ПП. Сепак се ПРИВАТНИ пораки. Сите сме добивале шашави пораки, но не значи дека истите треба да бидат пренесени на цел форум, на такви пораки само игнор и готово. Не само на форумов, општо зборувам и за останатите социјални мрежи.Затоа што не е нарушување на приватноста, туку се работи за чисто тролање.
Замисли Похован Тросед да беше легенда во дудлањето...Новите верзии на дудлачи се најаки:
DAj fb?
Многу нежен бе тиКоја фраерица онаа со повраќањето во уста еј, ми се згади пивцето што си го пиуцкав.
Дај не ме заебавај прв контакт со жена и ова да ти го речи...Многу нежен бе ти![]()
Сигурно има друг муабет претходно, она е веќе завршницаДај не ме заебавај прв контакт со жена и ова да ти го речи...
Уствари не се знае дали во случајов е прв...се може да биде
Прашање е дали после тоа дечкото се обидел кај некоја..Сигурно има друг муабет претходно, она е веќе завршница![]()
Крејзи ти текиња ли на Црвенокоса?