spaso
Search Pretty Girls from your city for night
Ми прекурчи више сите екипи да играат затворено кога се противници.Нема екипа што ќе нападне јуначки.
Ama pa neli ti e povekje preku kurac do sega da ne najdes resenie za istoto toa sranje !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми прекурчи више сите екипи да играат затворено кога се противници.Нема екипа што ќе нападне јуначки.
Епа ти оти одиш в зоолошка да ги гледаш лавовите кај што има 300 решетки меѓу вас, а не им одиш во природа да ги погалиш?Ми прекурчи више сите екипи да играат затворено кога се противници.Нема екипа што ќе нападне јуначки.
Коментарот на Пеп за натпреварот:
I'm quite satisfied. Manchester United have one of the best teams in the world, which shouldn't be forgotten. We will try and win the second leg and I'm sure we can do it.
Мое мислење е дека нема да брани резултат во Минхен. Тоа би било апсурдно.
Едит: Мартинез лесно можеше да добие црвен за фаулот при крајот на натпреварот. Беше последен играч. Кога се фати за џеб судијата, искрено очекував црвен. А жолтиот на Швајни на крајот беше смешка.
Може, не сум забележал добро. На стримот на кој јас гледав само Мартинез го забележав во средината.не беше за црвен тоа, од десно Лам многу блиску беше и стигаше.
Коментарот на Пеп за натпреварот:
I'm quite satisfied. Manchester United have one of the best teams in the world, which shouldn't be forgotten. We will try and win the second leg and I'm sure we can do it.
Мое мислење е дека нема да брани резултат во Минхен. Тоа би било апсурдно.
Едит: Мартинез лесно можеше да добие црвен за фаулот при крајот на натпреварот. Беше последен играч. Кога се фати за џеб судијата, искрено очекував црвен. А жолтиот на Швајни на крајот беше смешка.
Болд1 - Исто стартуваа и двајцата во исто време и затоа не беше доделен втор жолт.Не кажаа добра репетиција ама од гифчено се гледа дека Руни дајвна феноменално.Басти одигра на топка ама јбг педер судија.Му прости на Валенсија,а на Басти му дава жолт за ништо.Двојни аршини.
Не видов на крај Бунтер дали играше со рака или не.. Видиќ ситуацијата немаше пенал,иако во лакт го удри но раката залепена му беше на телото.
А инаку Лам ќе го стигнеше Велбек(или кој беше) кога направи прекршок Мартинез.
Стартуваа и двајцата,ама Валенсија направи потег повеќе.После пак му даде опомена при крај на натпреварот.Болд1 - Исто стартуваа и двајцата во исто време и затоа не беше доделен втор жолт.
Болд2 - Швајштајгер стартуваше опасно, Руни прв стигна до топката и го искористи тоа да падне. Пресуден беше допирот на топката што го напрај Руни
Вие сте ненормални ако мислите дека ќе брани Баерн резултат. Со Арсенал имаа 0-2, сеа имаат 1-1 и примен гол може многу да ја отежни работата. Мада и ако нападнат може Манчестер преку контра да се закани. Од друга страна бранењето може да е добра тактика, демек Манчестер да се отворат, ама јас до 60та не очекувам многу игра од Манчестер, така да си ебала матер утакмицата. Уствари шо ви давам идеи и јас, правете си вие тактики.
У секој случај може да (т.е. најверојатно ќе) испадне уште еден супер двомеч помеѓу овие 2 тима. Се надевам овој пак ќе ве чукнеме на сличен начин како вие нас минатиот.
И немој да си ставал потписи и слични црни магии за следниот натпревар. Нека биде фер.Вие сте ненормални ако мислите дека ќе брани Баерн резултат. Со Арсенал имаа 0-2, сеа имаат 1-1 и примен гол може многу да ја отежни работата. Мада и ако нападнат може Манчестер преку контра да се закани. Од друга страна бранењето може да е добра тактика, демек Манчестер да се отворат, ама јас до 60та не очекувам многу игра од Манчестер, така да си ебала матер утакмицата. Уствари шо ви давам идеи и јас, правете си вие тактики.
У секој случај може да (т.е. најверојатно ќе) испадне уште еден супер двомеч помеѓу овие 2 тима. Се надевам овој пак ќе ве чукнеме на сличен начин како вие нас минатиот.
Ау царе фала што ме потсети.И немој да си ставал потписи и слични црни магии за следниот натпревар. Нека биде фер.![]()