Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Последно уредено:
Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Ти си разочаран, а јас сум депримиран.:confused: Па сега му е мајката за точак. Нема бе ништо до 18.000.[DOUBLEPOST=1396291252][/DOUBLEPOST]А што мислите за овој?

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1214242
Oдличен.Ја би попрво меридата со Хтр ,али и овој е исто така одличен и со супер цена.Не ми се допаѓа само големиот пренос напред,али такви се тие.Како и да е феноменално добра цена.И сега ако веќе се мислиш бато ќе помислам дека до тебе е работата.Овој под 22000 денари сигурно не е во дуќан
ѓ

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Oдличен.Ја би попрво меридата со Хтр ,али и овој е исто така одличен и со супер цена.Не ми се допаѓа само големиот пренос напред,али такви се тие.Како и да е феноменално добра цена.И сега ако веќе се мислиш бато ќе помислам дека до тебе е работата.Овој под 22000 денари сигурно не е во дуќан
ѓ
Зошто не ми го отвора линкот http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1214242? Сакав тел. да видам да се слушнам, ама нешто не е функционален....

Btw, које е тој мерида со Хтр?

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Зошто не ми го отвора линкот http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1214242? Сакав тел. да видам да се слушнам, ама нешто не е функционален....

Btw, које е тој мерида со Хтр?
Тоа изгледа дека зафркава реклама 5.Отвори и пиши во search bar-oт merida и ќе го најдеш..Тој ми се допаѓа единствено повеќе бидејќи има обичен пренос како на хардтраил велосипед за разлика од овој другиот кој има city пренос односно со повеќе запци.
Како и да е и двете се и повеќе од одлични понуди,имајќи ги во предвид цените на 28ките кои се секогаш поскапи.Мој совет јави се на двата телефона и прашај си за најмала цена.Ако не ти треба јака опрема оди си на поевтиниот.Доколку планираш да надградуваш понатаму тогаш оди на поскапиот.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
ѓ
Друже, сега и ти ги мешаш работиве. Не може да бараш пренос за точак со 28-ца тенки тркала (хибрид или роуд бајк) како кај МТ бајковите. Се знае убаво кој е за што, две сосема различни работи. Е сега ако толку ти е мерак, се разбира, може да го замениш за помал, со што полесно ќе искачуваш угорници ама ќе бидеш спор на рамнини. Се си има зошто. :)

Член од
6 март 2014
Мислења
8
Поени од реакции
0
ајдее некогаш да се организираме ноќно возење сакате лии :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Сакам да купам точак од Србија, има некој искуство како е на граница, документи, царини и слично ?

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Сакам да купам точак од Србија, има некој искуство како е на граница, документи, царини и слично ?
Нов,половен или?И до која цена планираш да даваш.Внимавај ако е од циклоберза има и многу леви точаци.Све се продава и убави и копии и се.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Тоа изгледа дека зафркава реклама 5.Отвори и пиши во search bar-oт merida и ќе го најдеш..Тој ми се допаѓа единствено повеќе бидејќи има обичен пренос како на хардтраил велосипед за разлика од овој другиот кој има city пренос односно со повеќе запци.
Како и да е и двете се и повеќе од одлични понуди,имајќи ги во предвид цените на 28ките кои се секогаш поскапи.Мој совет јави се на двата телефона и прашај си за најмала цена.Ако не ти треба јака опрема оди си на поевтиниот.Доколку планираш да надградуваш понатаму тогаш оди на поскапиот.
Не можам да најдам, ај ако не ти е тешко дај линк.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Нов,половен или?И до која цена планираш да даваш.Внимавај ако е од циклоберза има и многу леви точаци.Све се продава и убави и копии и се.
Да, половен од циклоберза, сакам hardtail 26ka, за 500 евра има многу јаки точачиња, мене ме плашеше на царина како ќе поминам, ни на крај памет за копии дека имало :)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Да, половен од циклоберза, сакам hardtail 26ka, за 500 евра има многу јаки точачиња, мене ме плашеше на царина како ќе поминам, ни на крај памет за копии дека имало :)
Види, разгледај убаво, па стави тука линкови за кои се мислиш. :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Види, разгледај убаво, па стави тука линкови за кои се мислиш. :)
Овој касно го видов, иначе мислам дека ке појдев до Србија да го видам
http://www.cikloberza.com/show.php?id=145429

Чудно ми е, има голема ценовна разлика во точациве, по што може да се примети дали е копија ?
за граница ќе треба нешто да се плаќа, царина, документи ... ?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Овој касно го видов, иначе мислам дека ке појдев до Србија да го видам
http://www.cikloberza.com/show.php?id=145429

Чудно ми е, има голема ценовна разлика во точациве, по што може да се примети дали е копија ?
за граница ќе треба нешто да се плаќа, царина, документи ... ?
Топ е Кјубот, цената за тоа што нуди - екстра. Копија на МТ бајк многу тешко дека ќе начекаш и сигурно не со ваква опрема, евентуално можно е кај Pinarello тркачките точаци, има доста кинески фејкови од нив. Гледај само да не купиш некој украден т.е. да има документи за него. За на граница не знам, може има некој од форумот што купил точак од Србија.

Kajgana Shop

На врв Bottom