Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
@closertb Побарај неотпакуван, пред тебе да го отворат и сам да си го стартуваш прв. И пиши како ќе поминиш, и јас сум во план за Нексусот :)
Taka i napraviv. Site modeli bea 401k, seriite 310, 311, 312 vekje ne ni pristignuvale. Mi zalepija i folija vednas po kupuvanjeto. :D
I da, samo vo kes se plakja. Se ubiv od baranje bankomat vo blizina.
Izvinete na latinicava.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Дечки, доволно прочитав за телефонов за да ви кажам да не се замарате толку со сериите, тоа се однесува на временскиот период кога е произведен. 310 - тројката стои за 2013 а 10 стои за 10ти месец, итн..
Инаку која верзија е, d820 или d821?

Дечки, доволно прочитав за телефонов за да ви кажам да не се замарате толку со сериите, тоа се однесува на временскиот период кога е произведен. 310 - тројката стои за 2013 а 10 стои за 10ти месец, итн..
Инаку која верзија е, d820 или d821?

Не е баш така. 310 па и 311 некои телефони имаат фабрички недостатоци.

Od 10 utrovo, pa do 16 casot mi otide cela baterija. Brightness-ot na auto, so neprekinato simnuvanje na aplikacii i vklucen wi-fi, mislam deka e za pofalba. Eve sega mi se polni, pa ke vidam od utre kako kje se pokaze.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

НОВА ЦЕНА: NEXUS 5 неотпакувани - 335Е!

D821 model.

Со исклучок на ноте 3 :) ....
Од 7 сабајле сум излезен од дома до пред 30 минути.Сабајле го извадов од полнач со 100 % и сега моментално ми е 51%.Со нон стоп сурфање играње,сликање итн.
Note 3 rulz!(y):cool:

Некој што ги имал во рака двата телефони да ми каже кој да го купам, овој или Samsung Galaxy S4.

Некој што ги имал во рака двата телефони да ми каже кој да го купам, овој или Samsung Galaxy S4.

ako sakas stock i clean software so update navreme i se ko so treba ne mu ja misli Nexusot,ako brkas trend S4kata ali veke ima 5ka pa neznam kolku ke bides kul :)

Nexus 5 ти е понова генерација телефон...

Ама галаксито има појаката камера, повеќе место поради картицата, појака батерија... Нексусот само во процесор е подобар.

Ако не ,нека си почека барем некое време,сега треба да излезе и Гугл Плеј Верзија на Галакси С5 ,комбо на сток андроид и перфоманс на С5,ќе имаш далеку побрз апдејт на андроид од oргиналната...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom