Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
Успеа да го средиш некако? Најде до што е проблемот?

Некоја фабричка грешка беше кај овој, читав по форуми и други луѓе се жалеа, и даваа тотално ист опис на проблемите кои се јавуваа. Го средив со тоа што го продадов најбрзо што можев :D.

Јас немам никаков таков проблем со Nexus 4

вчера ми стигна мојот Нексус 5 :) претходно имав Нексус 4 ( кој бтв, го продавам ), сега само направив апгрејд. 5ката е закон! Екранот е неопислив, тоа треба да се види за да се доживее. Супер е што све што имав на 4ката ми е сега префтлено на 5ката, без ништо рачно да префрлам, гугл све ми среди, сите апликации и контакти ми се на новиот телефон без ниту еден клик. Камерата на н5 е истотака огромно унапредување. Екстремно брз фокус, подесувања, цел фотошоп има на него, значи екстра! Штом го вклучив веднаш ми направи апгрејд на 4.4.2 и телефонот буквално ЛЕТИ, нема ни дел од секунда и отвара секаква апликација. Сеуште неможам да кажам за аудио звукот кој го вади камерата бидејќи не го тестирав. на Н4 не бев задоволен од баш од звукот кој го вади при снимање на концерти и слично, баш ке видам дали има унапредување кај Н5. Истотака сеуште неможам да кажам ништо за батеријата, но еве цел вечер сликање, пораки и кликање по него, ви-фи нон стоп вклучен, плус 7 часа мирување додека спиев и батеријата е на 75%...солидно, задоволен сум. Плус, толку ме е мерак за екранот, што го опнав на најјако, да свети :) ептен е јак!!!

Епа, сега ми стои нексус 4ката, кој сака нека пише на ПП да се договориме за цена ( телефонот е ставен и на пазар3 така да побрзајте да не излезе после пу јазк, ми отиде пред нос :) )

поздрав

Доколку некој има информација од Т-мобиле (телеком) дали ќе го нудат Нексус 5 и од кога

Вчера ми стигна од Гугл Плеј, супер телефон само ме нервира што нема нотификациски ЛЕД за пропуштени повици. (n)

Kako da proveram dali nexus 5 e original. Nazad pisuva made in Korea D871

Јас го имам 32 гига моделот, од првите серии директно пре-ордер направив на Google Play :) Супер сум задоволен, машинерија.

Утре го купувам во ледиком. :LOL:
Има нешто што треба да се запази при купување?

Утре го купувам во ледиком. :LOL:
Има нешто што треба да се запази при купување?

Види која серија е (треба да има на кутијата)

310к серијата имаше фабричка мана, ама ваљда до сеа се веќе сите сменети.

@closertb Побарај неотпакуван, пред тебе да го отворат и сам да си го стартуваш прв. И пиши како ќе поминиш, и јас сум во план за Нексусот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom